5
ELO
18.00
Miesten suomensarja, Miesten suomensarja

Kuula - Ylistaron Kilpa-Veljet  0 - 2

Suvannon pesäpallokenttä

Katso video Kongon kohusyötöstä- Jari Ylipahkala hankki tempauksellaan vastustajalle kaksi keltaista

Kuulan miesten viimeinen kotipeli päättyi tappioon, kun Ylistaron Kilpa-Veljet haki pisteet Suvannolta lukemin 0-2 (0-7, 1-5). Kuula ei pystynyt vastaamaan lohkon kärkijoukkueisiin kuuluvan YK-V kovaan lyöntipeliin missään vaiheessa. Kotijoukkueen iskukykyä nakersi kärkipelaajien Juho Haapakosken ja Eetu Paanasen puuttuminen kokoonpanosta.

Avausjakso oli YK-V:n heiniä alusta loppuun asti. Kuula pelasi ensimmäisessä vuoroparissa hermostunutta ulkopeliä, minkä vieraat hyödynsivät iskemällä kolme juoksua. Toisessa vuorossa YK-V:n Jussi Heikkilä laittoi pallon vastustamattomasti palloa kohti jokirantaa, mikä tuotti kolme juoksua ja jakso oli sitä myöten taputeltu.

Toisella jaksolla Kuula oli paremmin mukana, mutta ylistarolaiset paransivat myös lyöntipeliään ja tekivät juoksut ottamattomilla sivalluksilla. Kuulan ainokaisesta vastasi Juho-Pekka Kujala, joka niin ikään iski pallon vastustamattomasti väliin.

Ottelusta päällimäisenä jäi mieleen Kuulan lukkari Jari "Kongo" Ylipahkalan tempaus, joka sai Ylistaron poikien veren kiehahtamaan. Kongo nappasi ottelun loppupuolella oman taktisen väärän suoraan ilmasta kiinni, mikä sai kaikki kentällä olleet hämmennyksen partaalle. Kongo jatkoi syöttelyä tapauksen jälkeen kuin mitään ei olisi tapahtunut, mutta Ylistaron pelinjohtaja Risto Sarvikas protestoi tilannetta niin voimakassanaisesti, että miehelle näytettiin keltaista korttia. Tilanne jäi vaivaamaan vieraiden Janne Rauhalaa vielä sen verran, että hänkin päätti avautumisellaan hankkia itselleen keltaisen kortin.


Tilastot

0 - 2

Ylistaron Kilpa-Veljet
0 - 71 - 5

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7