11
HEI
15.00
Miesten suomensarja, Miesten suomensarja

Kuula - Seinäjoen Maila-Jussit  1 - 2

Suvannon pesäpallokenttä

Kuulan hyvä ensimmäinen jakso riitti pisteeseen Maila-Jusseja vastaan

Ylivieskan Kuulan miesten suomensarjajoukkue aloitti tuplapeliviikonlopun lauantaina Seinäjoen Maila-Jusseja vastaan. Kotijoukkue aloitti väkevästi, mutta SMJ käänsi pelin jaksotauon jälkeen ja vei voiton supervuorossa 1-2 (7-3, 5-7, 1-2).

Kotiottelu Maila-Jusseja vastaan alkoi Kuulan komennossa. Kotijoukkue käänsi 1-2 tappioaseman 5-2-johtolukemiksi kolmannen vuoroparin aloittavalla. Lopullisen niitin Kuulan iski viimeisessä sisävuorossa, missä joukkue hurjasteli 7-2 johtoon.

Toinen vuoropari alkoi takkuillen, kun Maila-Jussit paransivat huomattavasti sisäpeliään. Vieraat laittoivat Kuulan 1-5-takaa-ajoasemaan kahden sisävuoron jälkeen. Toisen vuoroparin tasoittavalla kotijoukkue tuli juoksun päähän, kun Jyri Suhosen lyönti painui kopparien ulottamattomiin ja tilanteessa kotiin ennättivät sekä Esa-Jussi Kangas että Eetu Paananen. Teemu Seppälä vastasi 4-5-kavennuksesta.

Kolmannessa vuorossa SMJ iski kaksi juoksua lisää ja kun Kuulan kiri jäi Janne Vinkin lyömään juoksuun, lähdettiin ratkaisua hakemaan supervuoroparista.

Eemeli Jämsä vei Kuulan johtoon, mutta yksi juoksu ei riittänyt. Seinäjokiset tulivat tasoihin Henri Kultin näpäytyksellä ja hetkeä myöhemmin Jaakko Hautaniemi iski lisäpisteen ratkaisseen juoksun vieraille.

Kuulan joukkueesta Esa-Jussi Kangas näytti, että tossu on miehellä edelleen herkällä. Numerolla 9 pelannut Esku kirmasi kotipesään peräti neljä kertaa tuulettamaan tuotua juoksua. Tehokkain pelaaja oli neljä lyönyt ja kaksi tuonut kapteeni Jyri Suhonen.

Tilastot

1 - 2

Seinäjoen Maila-Jussit
7 - 35 - 71 - 2

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7