Naisten suomensarja, Naisten suomensarja pohjoislohko

Haapajärvi - Kuula   1 - 0

Haapajärvi

Pisteetön reissu Haapajärvelle

Naisten suomensarjan ottelu Haapajärvi - Ylivieska päättyi tiukan toisen jakson jälkeen emännöineen joukkueen 1-0 (8-0,5-5) voittoon.

Kahden helpohkon voiton jälkeen joukkueen latautuminen paikalliskamppailuun Haapajärveä vastaan epäonnistui. Haapajärvi lähti peliin reippaalla asenteella ja hyvällä liikkeellä, joka lamaannutti Kuulattarien pelin ensimmäisen jakson alussa. Hyvillä lyönneille, yllätysotoilla ja Kuulattarien ulkopelin avustuksella Haapajärvi karkasi 7-0 johtoon jo jakson toisessa vuorossa. Peliin päästiin mukaan vasta jakson loppupuolella.

Toiselle jaksolle Kuulattarien sisä ja ulkopeliin tuli jo viitteitä tutummasta toiminnasta. Mailan varressa uskallettiin tehdä rohkeita ratkaisuja ja ulkopelissä oltiin mukana paremmin. Jakson hienoimmasta sisäpelisuorituksesta Kuulattarien osalta vastasi Nina Jutila, joka löi 2 juoksun arvoisen lyönnin 2-puolelta. Vaikka sisäpeli saatiin toimimaan paremmin, ulkopelissä tuli vastaan synkkiä hetkiä, joiden aikana Haapajärvi tuli tasoihin ja ohi. Viimeisessä vuorossa Kuulattarien paukut riittivät tasoitusjuoksun tekemiseen ja siihen, että viimeinen jaossa ollut piste jätettiin jakamatta.

Ottelun parhaina Kuulattarien joukosta palkittiin Nina Jutila ja Sanna Sorvisto

Ottelun tilastot

Seuraavan kerran naisten suomensarja joukkue pelaa sunnuntaina 12.7. kotipelin klo 15 alkaen Kajaanin joukkuetta vastaan, joka kuuluu sarjan ennakkosuosikkeihin.