5
ELO
18.00
Naisten suomensarja, Naisten suomensarja pohjoislohko

Oulunsalo - Kuula   0 - 2

Oulunsalo

Kuulattarien pelit jatkuvat lohkofinaalissa

Naisten suomensarjan pohjoislohkon viimeisiä otteluita pelataan, mutta nyt on jo varmaa, että Kuulattarien pelit jatkuvat lohkon loppuotteluissa ja vastustaja on Kempeleen Kiri. Se kummalla joukkueista on kotietu finaalipeleihin selviää Kannuksen ja Kempeleen välisessä pelissä torstaina 13.8.

Kuulattaret ovat pelanneet tähän asti vaiherikkaan sarjakauden johon on mahtunut tähtihetkiä, mutta erityisen paljon arkista puurtamista, jossa riemun kiljahdukset ovat olleet vähissä. Perussuorittaminen hieman alavireisestikin on riittänyt saavuttamaan tarvittavat pisteet, mutta tästä eteenpäin alavireisyys on käännettävä vahvaan tekemiseen, jossa ulkopelissä korostuu paikasta palot ja sisäpelissä omiin vahvuuksiin nojaaminen.

Runkosarjan viimeinen peli Oulunsalossa noudatti koko kauden kuvaa. Muutama huippuhetki, mutta muuten pelissä vaivuttiin vastustajan tasolle. Pelistä kuitenkin tarvittava 2-0 voitto, jonka jälkeen jäätiin jännittämään, riittääkö pisteet jatkopeleihin. Jatkopelipaikka varmistui, kun Kajaani hävisi Oulaisille 1-2.

Oulunsalo - Kuulattaret tilastot

Finaalitpelit tulevat olemaan nuorelle joukkueelle henkisen kasvun paikka. Mihin asti kasvu riittää, jää nähtäväksi.

Tilastot
Oulunsalo

0 - 2

5 - 72 - 14

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7