E-tytöt, Aluesarja

Haapajärven Pesäkiilat - Kuula

Haapajärvi

E-tytöt ottelutauon jälkeen pistejahdissa Haapajärvellä

E-tytöillä oli raskas kesäkuu ja iso osa sarjapeleistä tulikin pelattua kesäkuun aikana jo pois. Lisäksi pelejä saatiin joukkueena Ylivieskan alueleiriltä. Valmennuksen mieleen on erityisesti jääneet tiukka ja hyvä peli Oulaisten huimaa vastaan 2-1 (6-7, 8-2, 6-5) tappiosta huolimatta sekä tiukka peli Kannusta vastaan, joka lopulta kirjattiin Kannukselle 0-1 (7-7, 7-7, 1-5). Heinäkuulle sattuikin kesäkuun uurastuksen jälkeen kahden viikon mittainen ottelutauko, joka käytettiin harjoitteluun sekä kesälomareissailuun.

Sunnuntai-iltana E-tytöt suuntasivat Haapajärvelle ottelutauon päätteeksi. Kuulan sisäpeli lähti liikkeelle hieman takkuilevasti. Tilanteen rakentaminen oli vaikeaa ja kotiuttajille ei saatu etenijöitä kentälle. Niukkajuoksuinen ensimmäinen jakso päättyi kotijoukkue Haapajärven hyväksi 4-2. Sisäpeliä saatiin auki ja hieman lähemmäs totuttua tasoa vasta viimeisessä vuoroparissa, mutta toisella jaksolla ulkopeli herpaantui ja lopulta myös toinen jakso kirjattiin Haapajärvelle lukemin 9-8. Haapajärvi voitti pelin siis ansaitusti puhtaasti 2-0.

Oman lisämausteensa peliin toi Haapajärven kanssa kauden aikana tehty yhteistyö. Pesä-Kiilojen mukana Espoossa tenavaleirillä oli Kuulasta pelaamassa Noora Hietasaari, Riikka Myllylä ja Anni Lämpsä sekä 2.pelinjohtajana Miina. Lopullinen sijoitus joukkueella oli pelisarjassa 18. Peleistä yli puolet päättyi Pesä-kiilojen voittorinkiin ja päällimmäisiksi mieleen jäi onnistumiset, tekemisen meininki ja ystävyyssuhteet. Riikka pääsi myös hienosti edustamaan joukkuetta itä-länsi otteluun. Ylivieskan E-tyttöjen puolesta Pesä-Kiiloille vielä kiitokset yhteistyöstä ja mahdollisuudesta lähteä leirille.

Seuraavan kerran E-tytöt ovat tositoimissa 10.8. Vetelissä vieraspelissä sekä 13.8. kotipelissä Oulaisia vastaan.