8
ELO
18.00
Miesten Ykköspesis, Miesten Ykköspesis

Kuula - Vähäkyrön Viesti  

Suvannon pesäpallokenttä

Kuulan ja Vähäkyrön kohtaamisessa riittää panosta

Miesten ykköspesiksen runkosarja saadaan päätökseen tällä viikolla. Kuulalla on edessä kaksi ottelua, joista ensimmäinen pelataan keskiviikkona Vähäkyröä vastaan Suvannolla.

Kovalyöntinen VäVi hamuaa toden teolla ylempiin pudotuspeleihin. Keskiviikon ottelu on vähäkyröläisille viimeinen runkosarjassa, joten O-P Sinkkosen johdattama ryhmä tulee varmasti tekemään kaikkensa, jotta asemat pudotuspeliviivan yläpuolella vankistuvat.

Kuula tarvitsee ottelusta voiton ja mieluiten kolmen pisteen sellaisen, jotta karsintojen välttäminen on viimeiselle kierrokselle lähdettäessä omissa käsissä. Tehtävä ei tule olemaan helppo, sillä Vähäkyrön lyöntiarsenaali Juuso Keski-Koukkarin ja Mika Joensuun johdolla on erittäin vaarallinen. Joukkue pystyi edellisessä kohtaamisessa ottamaan Kempeleen Kiriltä jakson railakkaalla lyöntipelillä, mikä kertoo joukkueen iskukyvystä. Tämän kauden kolmessa keskinäisissä kohtaamisissa Kuula on onnistunut pitämään VäVin lyöjätykit kurissa ja samaa vaaditaan jälleen, jotta voitto jää Ylivieskaan.

Pelaajanostot

Aleksi Rantala, Kuula

Siepparin tonttia pelaava Rantala on tälläkin kaudella ollut tärkeä palanen Kuulan ulkopelissä. Etukentän spesialisti on kunnostaunut erinomaisesti myös ykköskärjen vaihtajana. Veteli Pesiksen kasvatti on parantanut kärkilyöntiprosenttiaan viime ykköspesiskaudesta yli kymmenellä. Tuotuja juoksuja on tällä kaudella kertynyt yli juoksu per peli, millä havitellaan paikkaa Kuulan top 3 etenijöiden joukossa.

Taneli Lassila, VäVi

Vimpelin Vedon kasvatti on tuttu kasvo ylivieskalaisille, sillä mies pelasi Kuulassa edellisellä kaudella. Vasemmalta lyövä Vedon farmipelaaja on vaihtotilanteissa sarjan varmimpia suorittajia. Hyvän fysiikan omaava Lassila on erittäin monipuolinen pelaaja niin sisä- kuin ulkopelissä. Sisäpelissä miehen päärooli on ollut lukkarin tontilla, mutta kovakätinen Lassila pystyy pelaamaan moitteetta myös takakentällä.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7