Miesten Ykköspesis, Miesten Ykköspesis

Manse PP - Kuula

Kauppi

Kuula järjesti jättipommin Kaupissa

Ennakkokaavailut eivät lupailleet kovinkaan pisterikasta Kuulalle, kun joukkue matkasi Kauppiin Manse PP:n vieraaksi. Toisin kuitenkin kävi, kun Kuula onnistui kaatamaan tamperelaiset kotikentällään ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2008. Kaupin kuninkaaksi nousi Kuulan Jaakko Kemppainen, joka pommitti kaksi kunnaria sekä kaksi tavallista lyötyä, joiden lisäksi tuotuja juoksuja kertyi kolme kappaletta. Loppulukemat kirjattiin tulostaululle 0-2 (3-5, 3-6).

Ensimmäisellä jaksolla Kuula nousi tappioasemasta 1-3 johtoon Joel Salmelan, Janne Vinkin ja Miro Märsylän toisen vuoroparin onnistumisilla. Lisää vettä myllyyn löi kolmannen vuoroparin aloittavalla Kemppainen, joka kiskaisi päivän ensimmäisen kunnarinsa ja tilanteeksi 1-4. Manse PP ei onnistunut tekemään jakson loppua kohden tilannetta tarpeeksi kovalla prosentilla ja näin Kuula tuuletteli jaksovoittoa 3-5.

Toinen jakso eteni tasalukemissa 2-2 kolmanteen vuoropariin asti. Manse PP löi paineet Kuulan puolelle kolmannen aloittavalla, kun Jarkko Paloniemi iski vieraat 3-2 johtoon. Ottelun ratkaisu nähtiin heti Kuulan tasoittavalla sisävuorolla, kun Kemppainen löi ottelun toisen kunnarinsa, jonka seurauksena kotiin ennättivät myös pesillä olleet Santtu Luhtavaara ja Aleksi Rantala. Jani Moilanen kaunisteli loppulukemiksi vielä 3-6 lyöden Kemppaisen kotiin.

Kuulan pelit jatkuvat heti sunnuntaina Jokioisen Koetuksen vieraana.