Miesten Ykköspesis, Miesten Ykköspesis runkosarja

Kuula - Ulvilan Pesä-Veikot  1 - 2

Suvannon pesäpallokenttä

Kuula koki jaksopelin raakuuden Ulvilaa vastaan

Pesäpallossa ensimmäisen jakson murskavoitto kätkee usein taakseen suuren vaaramomentin. Sen sai todeta lauantaina Kuulan ykköspesismiehistö, kun Ulvila onnistui kääntämään pelin kotijoukkueen suvereenin alun jälkeen. Lokkiparvi lensi takaisin satakuntaan 1-2 (16-1, 6-9, 0-1) voitto nokassaan.

Kuula ratkaisi ensimmäisen jakson jo ensimmäisessä vuoroparissa, jossa se kaasutti 7-0 johtoon. Mukana oli niin komeita lyöntisuorituksia kuin vieraiden räpylävirheitäkin. Ulvila oli läpi jakson täysin aseeton, eikä päässyt peliin missään vaiheessa kiinni. Virheet ulkopelissä seurasivat joukkuetta läpi jakson.

Toinen jakso sai huomattavasti tasaisemman alun, sillä ensimmäisessä vuoroparissa molemmat iskivät taululle yhden juoksun. Toisessa vuoroparissa nähtiin Kuulan musta hetki, jonka aikana Ulvila latoi taululle peräti 8 juoksua. Kuula sinnitteli vielä 6-9 lukemiin, mutta tämän lähemmäksi ei päästy.

Vaikka kotijoukkueen toinen jakso olikin nousujohteinen, ei vire saanut jatkoa enää supervuoroparissa. Aloittavalla vuorolla tilanteen teko takkusi pahemman kerran eikä miestä saatu kotipesään kertaakaan. Ottelun ratkaisu sai melko tragikoomisia piirteitä, kun Pesä-Veikkojen Jesse Jokela onnistui lyömään pallon painisalin seinässä olevaan pikkiriikkiseen koloon, josta palloa ei enää kentälle takaisin kaiveta. Kahdessa vuoroparissa onnistuminen riitti tällä kertaa viemään vieraat voittoon.

Kuulan ykköspalkinnon nappasi upeasti kaksi kunnaria ja kaksi tavallista juoksua iskenyt sekä kolme neljä tuonut Miika Keski-Petäjä. Kakkospalkinto 3/1 tehot raapineelle Tuomo Rautiolle.