Miesten Ykköspesis, Miesten Ykköspesis runkosarja

Kuula - Vähäkyrön Viesti  0 - 2

Suvannon pesäpallokenttä

Larikan ja Keron läpilyönnit koituivat Kuulan kohtaloksi

Kuulan orastava voittoputkesi katkesi sunnuntaina harmittavan nopeasti, kun Vähäkyrön Viesti kävi hakemassa puhtaan 0-2 (7-9, 3-7) voiton Suvannolta. Ottelun molemmat jaksot ratkesivat vieraiden pajatson tyhjennyksiin. Ensimmäisellä jaksolla Matti Larikan lyönti painui kolmannen aloittavalla takaa läpi 5-4 tilanteessa, mikä tarkoitti vieraille saman tien 4 juoksua pesien ollessa täynnä. Tero Kivelän kaksi lyötyä täysosumaa ei viimeissä vuorossa riittänyt, joten jakso VäVille 7-9.

Kuula sai hyvän alun myös toiselle jaksolle ja homma näytti olevan hyppysissä, kun toisen jakson jälkeen edettiin 3-1 johtolukemissa. Kolmas vuoropari oli kuitenkin yhtä synkkä kuin ensimmäiselläkin jaksolla. Vähäkyrö hivuttautui ensin Joensuun ja lyöjäjokeri Patrik Wahlstenin lyönneillä tasoihin ja tämän jälkeen Kalle Keron lyönti painui jälleen takaa maisemiin pesien ollessa täynnä. Keron onnistumiseen loppui ottelun juoksutehtailu ja toinen jakso VäVille 3-7.

Kuulan pelit jatkuvat keskiviikkona kuntopuntarin ykköstä Haminaa vastaan.