Miesten Ykköspesis, Miesten Ykköspesis runkosarja

Kuula - Jyväskylän Lohi  2 - 0

Suvannon pesäpallokenttä

Kuula murskasi Lohen Suvannolla

Kauden perinteisessä ilmaisottelussa Suvannolla nähtiin todelliset murskajaiset, kun Kuula kaatoi sarjanousija Jyväskylän Lohen tyrmäävästi 2-0 (8-4, 21-5).

Ottelu lähti alusta alkaen Kuulan kannalta otollisesti liikkeelle, sillä kotijoukkue pääsi 1-0 johtoon jo heti ensimmäisessä vuoroparissa Teemu Nivala – Markus Keski-Petäjä akselin tehtaillessa avausjuoksun. Lohen sisäpeli ei lähtenyt toisessakaan vuoroparissa rullaamaan ja Kuula siirtyi siinä turvalliseen tuntuiseen 5-0 johtoon. Lohi kuitenkin sinnitteli kolmannen aloittavalla 5-2 lukemiin, mutta tasoittavalla vuorolla Kuula pääsi kuin ilmaiseksi jälleen 5 juoksun karkumatkalle. Ottelussa jo yhden vapaataipaleen antaneelle lukkari Teemu Lepistölle sattui otteluun todella vaikea hetki, jolloin kotiin vapaan turvin hölkkäsivät niin Taneli Lassila kuin Tero Kiveläkin. Lohi kaunisteli neljännen aloittavalla vielä lukemiksi 8-4, mutta jaksovoitto irtosi lopulta helpon tuntuisesti Kuulalle.

Tauon jälkeen nähtiinkin sellaiset juoksulukemat, joita ei ennen Suvannolla olla ykköspesistasolla todistettu. Kuula niittasi ensimmäisessä vuoroparissa taululle uskomattomat 16-0 lukemat ja ottelu oli sitä myöden selvä. Juoksuja syntyi niin omilla loistavilla lyönneillä kuin vieraiden avustamanakin. Ensimmäisen vuoroparin jälkeen joukkueet tehtailivat tasatahtiin juoksuja ja jakson päätyttyä taululle kirjattiin loppulukemat 21-5. Kuulan tehomiehinä kunnostautuivat Tuomo Rautio 1+5/2 sekä Taneli Lassila 3/5