4
HEL
10.00
PesäKuula NYP, NYP Harkkapelit

Lippo - PesäKuula NYP   1 - 0

Oulu

Hallipelit jatkuivat Oulussa

Kauden toisessa harjoituspelissä kohdattiin viime kauden päätteeksi Superpesiskarsintoja pelannut Oulun Lippo. Peli päättyi varsinaisen peliajan jälkeen Lipon 1-0 (2-2,6-3) voittoon. Pelin jälkeen pelatut kaksi kotiutuslyöntikilpailua päättyivät 5-4 ja 2-1.

Peliin lähdettiin treenaamaan kaaripeliä ja hakemaan rauhallisuutta sisäpeliin. Lisäksi ulkopelipaikka kokeilut saivat jatkoa, kun tulevan kauden kokoonpanoa pähkäillään pelinjohdossa.

Ensimmäisen jakson peli oli aavistuksen omaisesti meidän hallussa. Pienet marginaalit ratkaisevat ja harmittavasti päästettiin kaveri peliin matkaan pienellä lipsahduksella.

Toisella jaksolla nähtiin kummaltakin puolelta hienoja syöksykiinniottoja ja pelastuksia tiukoissa paikoissa. 4. vuoropari aloitettiin tasatilanteessa 3-3. Aloittavalla vuorolla Lippo löi vastustamattomasti palloa väliin kotiutustilanteissa siirtyen 6-3 johtoon. Omalla vuorolla saatiin aikaiseksi kolmostilanne, mutta ei juoksuja joten jakso päättyi noihin lukemiin.

-Positiivinen asia oli, että tehtiin tilanteita hyvä määrä. Juoksuja toki olisi voinut tulla enemmän. Kotiuttamista pitää miettiä tulevissa treeneissä. Ulkopelissä perusvarmaa suorittamista. Se, että kokemusta halliolosuhteista ei ole hirveästi ja tällä kokoonpanolla ei ole aikaisemmin pelattu, niin suorittaminen oli siihen nähden ihan jees, kommentoi pelinjohtaja Toni Seppälä pelin jälkeen.

Harjoituspelit saavat jatkoa 17.2., kun pelaamme uudelleen Lippoa vastaan.

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7