20
TAM
18.00
PesäKuula NYP, NYP Harkkapelit

Lappajärvi - PesäKuula NYP   1 - 0

Lapua

Harjoituspeleistä tietoa ja tuntumaa

Talvikauden harjoitusotteluista haetaan pelinjohdolle ja valmennukselle tietoa siitä, missä ollaan menossa ja miten laajasta ryhmästä löydetään kevääseen mennessä se kokoonpano, jolla Ykköspesiskausi startataan.

Toisaalta se harjoituspelit antavat pelaajille tarpeellisia hengähdystaukoja pääasiassa pienissä saleissa tapahtuvasta harjoittelusta ja tuntumaa siihen, miten harjoitellut taidot onnistuvat pelitilanteessa.

Ensimmäisessä virallisessa harjoitusottelussa kohtasimme Lappajärven Veikot Lapuan Patruunahallissa. Lappajärven joukkue on kuulunut viime vuosina sarjan kärki joukkueisiin ja siten antoin hyvän mittarin tietojen päivittämiseen. Ottelu päättyi varsinaisen peliajan jälkeen Lappajärven voittoon 1-0 (2-2,0-6). Tämän jälkeen vielä pelattiin ylimääräiset 3 vuoroa ja kotiutuskilpailu, joista voitot lähtivät meidän matkaan.

Tässä pelissä mukana oli 15 pelaajaa, jotka pääsivät antamaan näyttöjä ja kokeilemaan taitojaan. Pelissä tuli hyviä suorituksia, mutta myös tarkennettevia asioita löytyi seuraavalle harjoittelujaksolle. Näiden asioiden kanssa aletaan tekemään töitä, jotta sitten seuraavassa harjoituspelissä ollaan lähempänä vaadittavaa suoritustasoa.

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7