Kilparyhmä 1
Julkaistu: 22.03.2018 00.00

Kilparyhmä 1

Kilparyhmä 1 urheilijat ovat sitoutuneita aktiiviseen harjoitteluun. Urheilija kilpailee kesän aikana aktiivisesti. Hänen tavoite on osallistua tulevaisuudessa oman ikäryhmänsä SM-kisoihin.

Vuonna 2018 ryhmään otettaan 2004 tai aiemmin syntyneitä urheilijoita

Seuraan tulevat yli 14-vuotiaat vaatimukset täyttävä kilpaurheilutaustaiset voivat hakea myös tähän ryhmään suoraan vaatimusten täyttyessä.

Kilparyhmä 1 urheilijat harjoittelevat seuran vuoroilla kesän aikana ohjaajansa ohjaamana ja talvella koulujen salissa. He voivat käyttää myös Kepy:n osoittamia hallivuoroja. Urheilijat voivat käyttää vapaasti seuran vuoroja omatoimiharjoitteluun valmentajansa kanssa.

Urheilijoille suosittelemme seura-asun käyttämistä kilpailuissa.

Haku on avoinna ympäri vuoden, silloin kuin linkki ei ole toiminnassa ota yhteyttä jaoston puheenjohtajaan. Laita aina viesti myös Ristolle tai Jarille kun olet täyttänyt hakemuksen kilparyhmä1 pääsemiseksi, näin hakemus ei jää epähuomiossa huomaamatta.

Kilparyhmä 2 jatkaa samalla mallilla kuin aiempina vuosina toiminut Kilparyhmä, voit myös jatkaa harjoittelua siellä jos et halua sitoutua tähän ryhmään

Kilparyhmä1 harjoittelumaksut:

Kesäkausi 1.5-30.9 80€, sisaralennus 5€

Talvikausi 1.10 -30.4 60€, sisaralennus 5€

Huoltaja joka valmentaa /ohjaa harjoituksia kauden aikana usemman kerran, vapautuu yhden lapsensa kyseisen kauden harjoittelumaksuista. Ota yhteyttä ryhmän vetäjään halutessasi ohjata harjoituksia

Käy lukemassa toimintakäsikirjastamme edut jotka saat harjoittelumaksua vastaan! Tästä toimintakäsikirjaan

Seuran uusimmat

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7