7
HEI
18.00
E-tytöt, Pohjoisen alueen pelisarja

Kuula - Veteli  

Sievin pesäpallokenttä

Hyvä ulkopeli ei tällä kertaa riittänyt

E-tytöt kohtasivat Veteli Pesiksen Sievin keskuskentällä. Pelin lopputuloksena oli kesän ensimmäinen tappio puhtaasti 0-2 (9-12, 11-15). Ennen peliä puhuttiin paljon siitä, että peliin lähdetään pitämään hauskaa ja keskitytään auttamaan kavereita. Myös pientä jännitystä oli selkeästi havaittavissa.

Peliin lähdettiin hyvällä asenteella ja pelin ensimmäinen ulkovuoro olikin kiistatta koko kauden tehokkain ja antoi luottoa siihen, että parhaimmillaan tytöt pystyvät pelaamaan erinomaisesti niin ulkona kuin sisälläkin. Läpi pelin ulkopeli pysyi hyvällä tasolla ja voidaankin sanoa, että ulkopelin osalta peli olikin kesän paras. Vastavuoroisesti sisäpeli olikin vähän tavanomaista tukkoisempaa ja sen varmuus oli kateissa. Tilannetta kuitenkin saatiin aikaiseksi kummallakin jaksolla ja kotiuttaminen merkistä onnistui hyvin, mutta aikaisemmin nähty rento, hyvin rullaava lyöntipeli jäi tällä kertaa kadoksiin ja sitä myötä myös juoksumäärät pienemmiksi.

Pelissä palkittiin lautasen äärellä monipuolisesti pelannut ja varmasti juoksuja lyönyt Aino Kotimaa, etukentältä hyviä suorituksia tehnyt sekä etenkin hyvää vaihtopeliä pelannut Meimi Vähäkangas sekä tsempparina loppuun asti joka tilanteessa yrittänyt sekä toisia ahkerasti kannustanut Lottaliina Markkula.

Pelin jälkeen joukkueen fiilis oli tappiosta ja pienestä pettymyksestä huolimatta hyvä ja taistelutahtoa löytyy varmasti seuraavaan peliin. Kuulan E-tytöt jatkavat pelejä tiistaina 14.7. Ylivieskassa Kiviojan kentällä Pattijoen Urheilijoita vastaan.

Kuvat © Tapio Salonsaari

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7