30
KES
18.00
E-tytöt, Pohjoisen alueen pelisarja

Kuula - Nivala  

Sievin pesäpallokenttä

E-tytöille peruspelillä voitto

Kuulan E-tytöt pelasivat kotipelinsä sateisessa säässä Sievin keskuskentällä Nivala Pesistä vastaan. E-tyttöjen peruspeli riitti puhtaaseen 2-0 voittoon. Peliin lähdettiin tavoitteena nostaa oman ulkopelin tasoa, lyöntipelin oltua koko alkukauden hyvällä mallilla. Ulkopelissä kiinniottohetken rauhoittaminen ja rohkea heittäminen olivat ne kaksi asiaa, joita lähdettiin metsästämään. Ensimmäinen jakso oli hätäistä niin sisällä kuin ulkonakin ja omasta parhaasta tasosta jäätiin vielä. Perussuoritusten varmuus sekä yksittäiset hienot sisä- ja ulkopelionnistumiset kuitenkin riittivät siihen, että peli rullasi ja Kuulalle kirjattiin 13-7 jaksovoitto.

Toiselle jaksolle saatiin rauhoitettua peliä ja etenkin ulkopeli löysi aiempaa paremmin oman rytminsä harhaheitoista huolimatta. Muutoin ulkopeli kuitenkin kesti ja jaksovoitto kirjattiin 12-3. Ottelutapahtuma päätettiin voittorinkiin ja seuraavan kerran pelejä jatketaan viikon päästä tiistaina 7.7. Sievissä Veteliä vastaan.

Ottelussa palkittiin hienosti vaihtajana pelannut sekä varmasti etukenttää hoitanut Mireka Valtonen, toisella jaksolla polttolinjassa vakuuttanut Aino-Ilona Manninen sekä tsempparina hienoja suorituksia ja loppuun asti yrittämistä esitellyt Nella Arvola.

Kuvat © Tapio Salonsaari

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7