Ylihärmä - Kuula   0 - 2

Ylihärmä

C-tytöt varmistivat paikan Nuorisoleirin kilpasarjaan

C-tyttöjen leirikarsinnan viidennen pelin teesi oli selvä - voitolla suoraan kilpasarjaan!

Nuoren ja vielä fyysisesti paljon tasoitusta antavan joukkueen voimavara on ulkopeli ja tällä kertaa se oli erityisen hyvää. Ylihärmä ei onnistunut ensimmäisen jakson aikana tekemään yhtään kolmostilannetta ja ansaitusti ensimmäisen jakson voitto Kuulan tytöille 0-7.

Toisella jaksolla Ylihärmä sai sisäpeliin lisää tehoja ja pienoisen 'pohojaalaasen hurmooksen' päälle karkaamalla 3-1 johtoon ensimmäisessä vuoroparissa. Hurmos saatiin kuitenkin laantumaan viimeistään 3. vuoroparissa, kun tytöt kirivät rinnalle ja ohi osittain vastustajan ulkopelivirheiden avustamana. Kun viimeisissä vuoroissa Ylihärmän tilanteiden rakentelu saatiin taas kuriin hyvällä ulkopelillä, voitiin tuulettaa jakson voittoa 4-8.

Pelissä palkittiin: Fiona ja Jenni

Puhdas 0-2 voitto takasi sen, että kauden vähimmäistavoite eli pääsy Nuorisoleirin kilpasarjaan on nyt saavutettu. Nyt otetaan kiikariin uudet tavoitteet.