16
TOU
18.00
C-tytöt, SM-karsintasarja

Kuula - Vaasa  0 - 2

Suvanto

Mailattaret vahvempi C-tyttöjen koitoksessa

Peli ei tarjonnut sisäpelin hienouksia kummankaan joukkueen osalta. Tukkoinen sisäpeli näkyi erityisesti Kuulan pelissä.

Ensimmäisellä jakson alkuun kumpikaan joukkue ei saanut etenijöitä kotipesän turvaan. Toisessa vuoroparissa Kuulan tekemät ulkopelivirheet maksoivat liikaa ja Mailattaret karkasi omalla vuorollaan 0-4 johtoon. Omassa sisävuorossa Kuula onnistui rakentamaan ajolähdön, jota purkamaan tullut Fiona löi pallon väliin Wilman tuodessa juostessa kotiin. Lisäksi Saaga pääsi tuulettamaan juoksua, kun Meeri otti väärät pois vapaataival juoksun arvoisesti. Tilanne 2-4. Kolmannessa vuorossa Mailattaret teki yhden juoksun, johon Kuula vastasi omassa vuorossa yhdellä, kun Fiona karkasi kotiin Annin välilyönnillä. Viimeisessä vuorossa Mailattaret teki vielä yhden juoksun, joten viimeiseen tasoittavaan vuoroon Kuula lähti 3-6 tilanteessa. Yhden juoksun verran kavennuksessa onnistuttiin, kun Nina löi Essin kotiin, mutta siihen takaa-ajo päättyi ja jakso Mailattarille 4-6.

Toinen jakso ei sekään avannut kummankaan joukkueen peliä, vaan tiivis ulkopeli tylsytti kummankin joukkueen yritykset. Vaasa onnistui kuitenkin tekemään jaksovoittoon tarvittavat kaksi juoksua.

Jos ennen peliä joku olisi sanonut, että jaksot päättyvät 4-6 ja 0-2, joukkue ja pelinjohto olisi ollut tyytyväisiä. Mutta näin pelin jälkeen, tunnelma on eri. Paljon jäi hampaankoloon.

Palkitut: Meeri ja Saaga

Joukkueen Prinsessa: Wilma


Tilastot

0 - 2

Vaasa
4 - 60 - 2

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7