Kuulalle kolme huippuluokan vahvistusta
Julkaistu: 29.09.2018 00.00

Kuulalle kolme huippuluokan vahvistusta

Kuula hankki kolme superpesiskokemusta omaavaa pelaajaa, kun Ville Majava, Eetu Suni ja Jaakko Kemppainen liittyvät ylivieskalaisjoukkueen vahvuuteen.

Ville Majava siirtyy Kuulan vahtuuteen KeKistä, jossa mies oli nostamassa Kiriä Superpesikseen. Pattijoen Urheilijoiden kasvatti on pelannut urallaan yhteensä 82 Miesten superpesisottelua. Ykköspesiksessä Majava on juossut kiilaan 78 kertaa. Kokenut pelaaja on kunnostautunut sisäpelissä viime vuosina vaihtajan tehtävissä ja ulkopelissä Majava on ottanut palloja kiinni polttajan tontilla.

- Nälkäinen joukkue näyttää olevan ja oikein mielellään tulee mukaan tällaiseen porukkaan. Oma vahvuus on monipuolisuus niin sisä- kuin ulkopelissä. Loukkaantumisen jälkeen alkaa jälleen nopeuskin löytymään, niin uskon, että yhdet hyvät jalat tuon vielä lisää joukkueeseen. Hyvällä raivolla ja kovalla näytönhalulla lähdetään kohti tulevaa kautta, kommentoi Majava.


Eetu Suni edustanut kahdella edellisenä kautena Oulun Lipon superpesisjoukkuetta, joissa miehen tilille on kertynyt yhteensä 25 ottelua. Sunilta löytyy nuoresta iästään huolimatta myös ykköspesiskokemusta 20 ottelun verran. Suni on totuttu näkemään ulkopelissä etukentällä sekä kopparin tontilla.

Jaakko Kemppainen ihastutti otteillaan jo viime kaudella Kuulan paidassa. Muhoksen Pallo-Salamoiden kasvatti liittyi joukkueen vahvuuteen kauden puolivälin paikkeilla. Kovan heittovoiman omaava Kemppainen oli yksi tärkeimmistä palasista Kuulan nousujohteisessa loppukaudessa. Mies voitti viime kaudella Eetu Sunin ja Santtu Luhtavaaran tavoin A-poikien SM-hopeaa. Kemppainen on tullut tutuksi myös pääsarjatasolla, jossa hän on edustanut Oulun Lippoa kymmenessä miesten superpesisottelussa.

Kuula pääsee lähtemään tulevaan kauteen pitkälti samalla rungolla kuin viime kaudella. Kuulan pelinjohtaja Erno Hautamäki lähtee tyytyväisin ja motivoitunein mielin kohti talvikautta.

- Joukkue on nälkäinen ja motivoitunut. Tuntuma on, että joukkue on urheilullisempi kuin kahtena edellisenä kautena. Ne pelaajat, jotka ulkopuolelta nyt tulee tuo joukkueeseen tiettyjä pelillisiä asioita, mutta myös sitä urheilullisuutta ja ammattimaisuutta, kommentoi Hautamäki.

Seuran uusimmat

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7