Siiri Ikäläiselle voitto ja Peppi Mastokangas hopealla Tampere Junior Indoor Gamesissa
YleisurheiluJulkaistu: 10.03.2024 15.32

Siiri Ikäläinen nappasi kultaa Tampere Junior Indoor Gamessa. Voitto tuli T13-sarjan keihäskisassa 36,21 metrin ennätyskaarella. Ikäläinen juoksi ennätyksen myös 60 metrillä kellottaen 8,64 ja oli kisan 13. Kuulakisassa Ikäläinen sijoittui yhdeksänneksi tuloksella 9,64.

Peppi Mastokangas loikkasi hopeaa T15-sarjan kolmiloikkakisassa 10,72 metriä kantaneella loikalla. 60 metrillä Mastokangas voitti alkueränsä ja juoksi finaaliin. Finaalissa sijoitus oli kuudes ajalla 8,16.

Kuulan nuoret Milena Perttu, Siiri Ikäläinen ja Peppi Mastokangas olivat osa liki 1600 nuoren yleisurheilijan Tampere Junior Indoor Gamesia.