Ylivieskan Kuulan juoksijat mitaleilla PM-maastoissa
Julkaistu: 19.05.2018 00.00

Lohtajalla 19.5 Juostussa maastohuipentumassa sekä piirinmestaruus maastojuoksuissa Ylivieskan Kuulan juoksijoita oli useassa sarjassa.

Lohtajan reitti oli juoksijoille monipuolinen ja tiukkoja käännöksiä tarjoava reitti. Mereltä puhaltava tuuli tarjosi niin myötä -kuin vastatuulta reitille.

Kaikki Kuulan juoksijat juoksivat hienosti. P9 sarjassa ensikertalainen Riku Utriainen jätti monta kovaa juoksijaa taakseen. Emma Junno juoksi N17 sarjassa 3km reitin sijoittuen hopealla, Aatu Hakala M17 kolmella kilometrillä putosi niukasti palkintosijojen ulkopuolelle sijoittuen neljänneksi. P15 sarjassa Tatu Junno sekä T15 sarjassa Veera Vähäkangas ja Terhi Junno taistelivat hienosti pistesijoituksista.