Kuulalle viisi mestaruutta Sievissä
Julkaistu: 22.01.2023 16.20

Kuulan hiihtäjät olivat hyvässä iskussa Sievissä hiihdon KP-cupissa ja PM hiihdoissa. Tuloksena oli viisi mestaruutta, kaksi hopeaa ja yksi pronssi. Kilpailut käytiin yhteislähtöinä.

Oliver Huhtanen voitti M8 sarjan 1 kilometrin matkan selvällä 29 sekunnin erolla Himangan Urheilijoiden Toivo Kyöstiin. Iida Koski-Vähälä otti arvokkaan voiton N12 sarjassa jättäen Kaustisen Pohjan-Veikkojen Essi Kolan 1,9 sekunnin ja Kokkolan Veikkojen Eeda Pietilän 2,3 sekunnin päähän. Päivän tiukimman kisan voitosta kävi Atte Huhtanen voittaen M15 sarjan 5 kilometriä maaliviivan kurotuksessa 0,1 sekunnilla. Veteraanisarjoissa mestaruuteen lykkivät Eija Soukka M50 sarjassa ja Vesa Moilanen M50 sarjassa.

Naisten pääsarjan 5 kilometrillä käytiin mielenkiintoinen kamppailu, jossa mukana kolme Kuulan hiihtäjää. Amanda Yli-Futka nappasi hopeaa 2,7 sekunnin erolla pronssimitalisti Enni-Sofia Saareen. Aada Peltola lykki viidenneksi. M40 sarjan kymmenellä kilometrillä Jussi Mäkkönen kärsi niukan 1,9 sekunnin loppukiritappion ja otti hopeaa.