Päätoimisen junioripäällikön paikka on nyt auki!
Julkaistu: 02.12.2022 21.07

Päätoimisen junioripäällikön paikka on nyt auki!

Nivala Pesiksen, Ylivieskan Kuulan ja Oulaisten Huiman yhteisprojekti etenee, sillä junioripäällikön paikka on nyt auki. Päätoimisen junioripäällikön tehtävään haetaan organisointikykyistä liikunta-alan osaajaa. Työpaikkailmoitus on julkaistu TE-palveluiden sivuilla, josta tarkemmat hakuohjeet ja lisätiedot tehtävästä.

Uuden junioripäällikön tehtäviin kuuluu kaikkien kolmen pesäpalloseuran junioritoiminnan organisointi ja kehittäminen yhdessä seuratoimijoiden kanssa. Ensisijaisesti tehtävänä on uusien harrastajien hankkiminen seurojen pesäpallotoimintaan. Toinen tehtäväkokonaisuus on seurojen valmennustoiminnan kehittäminen ja juniorivalmentajien tukeminen. Junioripäällikkö vastaa myös seurojen oppilaitosyhteistyöstä kehittäen akatemiatoimintaa yläkoulujen, toisen asteen oppilaitosten ja ammattikorkeakoulujen kanssa.

Junioripäälliköksi etsitään liikunta-alan koulutuksen tai pesäpallon valmentajatutkinnot suorittanutta sekä juniorivalmennuksesta kokemusta omaavaa tyyppiä. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja organisointitaitoja. Työ vaatii tekijältään hyviä vuorovaikutustaitoja, sosiaalista ja ulospäin suuntautunutta luonnetta, johtamistaitoja sekä kiinnostusta seurojen toimintaympäristön ja itsensä kehittämiseen. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön. Työ ajoittuu osittain ilta-aikaan ja viikonloppuihin.

Nivala Pesis, Ylivieskan Kuula ja Oulaisten Huima ovat vireitä pesäpallon kasvattajaseuroja. Kaikilla seuroilla on pitkä historia tyttöjen ja poikien pesäpallotoiminnan pyörittämisestä. Seurat ovat aloittaneet tiiviin yhteistyön seuratoiminnan kehittämiseksi. Junioripäällikkö pääsee työskentelemään motivoituneiden pesäpallovalmentajien ja seuratoimijoiden kanssa kolmella paikkakunnalla.
Kokopäivätoimisen junioripäällikön työaika jakaantuu tasan Oulaisen Huiman, Ylivieskan Kuulan ja Nivala-Pesiksen kesken. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän ihmisten parissa. Junioripäällikön tehtävänkuva on samankaltainen kaikkien kolmen seuran toiminnassa.

Lisätiedot työstä ja hakuohjeet työpaikkailmoituksesta!

Työt alkavat 1.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 16.12.2022 kello 16. Hakemuksen voi laittaa sähköpostilla osoitteeseen heikki.kumpula@gmail.com. Lisätietoja Jussi Kujala p. 044 5461720.


Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7