Hallipeli Kannus-Ylivieska
Julkaistu: 30.03.2022 18.15

Sunnuntaina miesten Suomensarjan joukkue suuntasi Alajärvelle hallipeliin Kannuksen Suomensarjan joukkuetta vastaan. Alajärvellä on hyvä olosuhde pelata, kun siellä on puhdas hiekkatekonurmi. Ainut miinus hallissa on sen kapeus, jolloin leikkureita on vaikea torjua ilman läpilyöntejä. Valitettavasti edellisenä päivänä tuli muutama takaisku ja täyttä rosteria ei peliin saatu, mutta hyvin joukkue kuitenkin taisteli

Kuulan osalta toiseen hallipeliin lähdettiin parantamaan sisäpeliä, mikä oli ollut ensimmäisessä pelissä hieman vaisua. Ottelu alkoi Kuulan osalta hieman tunnustellen. Ensimmäiseen sisävuoroon tehtiin heti paloton ajolähtö, mutta kolmesta yrityksestä ei yhtään juoksua saatu aikaiseksi. Kannus siirtyi heti omalla sisävuorollaan 1-0 johtoon. Seuraavassa vuorossa Kuulakin pääsi juoksujen makuun, kun se siirtyi vastaavasti 3-1 johtoon. Loppujaksolla tehtiin juoksuja tasatahtiin, mutta Kannus onnistui lyömään muutaman kerran pallon läpi ns pressuun ja vei ensimmäisen jakson 7-5, jota pelattiin täydet neljä vuoroparia. Toisella jaksolla Kannus aloitti sisältä, Kuula onnistui torjumaan Kannuksen hyökkäyksen ja omalla sisävuorollaan se siirtyi 1-0 johtoon. Parhaimmillaan Kuula johti jaksoa 3-1, mutta lopussa Kannus sai taas läpilyöntivaihteen päälle ja meni lopulta 6-3 voittoon. Jaksoa ei halliajan loppuessa ehditty pelata loppuun. Etenkin Kuulan nuorisokärki Matola-Rantala-Vähä tekivät tilanteita liukuhihnalta, joka vuorossa oli kolmostilanne päällä. Sairastumisen jälkeen paluun tehnyt kärki Matola oli pelipäällä mennen kentälle 100% tehoilla. Sisäpelissä tuli huima parannus ensimmäiseen peliin. Ulkopeliä pitää vielä hioa ennen ulkokauden pelejä, etenkin läpilyöntejä pitää kiinnittää huomiota. Kuitenkin pelistä jäi hyvä kuva ja asioita saatiin taas eteenpäin. Huomion arvoista oli myös, että jokainen sisävuoro alkoi numerosta 1.