25
TOU
18.00
Miesten Suomensarja, Suomensarjan pohjoislohko

Kuula - Oulun Lippo jr  1 - 0

Suvannon pesäpallokenttä

Kuula saa kotiavaukseen vieraita Oulusta

Ylivieskan Kuulan miesten suomensarjajoukkue lähtee Muhoksesta tullut voitto alla keskiviikon kotiavaukseen. Suvannolle saapuu vieraaksi yllätyksellinen Oulun Lippo Juniorit, joka on voittanut kaikki kauden kolme otteluaan. Viime kauden pelien perusteella Raksilan pojat on Ylivieskan miehille varsin mieluisa vastustaja, sillä pisteet jakautuivat edellisvuotena keskinäisissä otteluissa 4-2 Kuulan hyväksi.

Kuulassa entistä suurempaa roolia tällä kaudella ottava Elias Kippola ennakoi, että oululaiset tulevat pelaamaan pääosin yhden kärjen taktiikalla. Se on myös asia, mihin Kuulan pitää iskeä.

- Varmasti tasainen ottelu on tulossa. Kummalla ulkopeli kestää, niin se joukkue tulee menestymään. Kun saadaan Lippo Junioreilta numerot 1-3 napsittua pois, eikä päästetä niitä kentälle ja itse lyödään muutama tarvittava juoksu, niin sillä pitäisi voitto irrota.

Lippo Juniorit tulee pelaamaan nimensä mukaisesti nuorella joukkueella. Yksi Lippo Junioreiden vahvimmista pelaajista on Veeti Kokko, joka on päässyt tällä kaudella haistelemaan jo ykköspesisympyröitä. Mies ei ole suomensarjassa erehtynyt vielä kertaakaan kotiutustilanteessa, sillä Kokkon saldo näyttää virheetöntä 7/7 lukemaa.

Kuula pystyy myös laittamaan nuorta voimaa kentälle. Kippola ja Niklas Vähä ovat saaneet alkukaudesta isoa tonttia myös sisäpelissä kärjen vaihtajina. Jos Kuula saa kärjestä tilanteen päälle, on kotiutustilanteeseen heittää Jani Moilanen ja Juho Haapakoski, joille voi sisäpelissä antaa tehtaan takuun.


Tilastot

1 - 0

Oulun Lippo jr
3 - 38 - 2

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7