D-tytöt, Pohjoisen alueen pelisarja

Kuula Kuula-Sisu - Pattijoen Urheilijat, Pinkit

Suvanto

D-tytöille voitto kotiutuslyöntikilpailusta

Kuula-Sisun D-tytöt saivat suvannolle vieraikseen Pattu pinkit lauantaina. Aurinkoinen sää ja navakka myötätuuli lupasivat juoksurikasta ottelua. Tiukkaakin tiukemman ottelun jälkeen Kuula-Sisu taisteli itselleen kaksi pistettä ja voiton kotiutuslyöntikilpailussa lukemin 2-1 (6-17, 6-5, 1-1, 3-2).

Ensimmäinen jakso alkoi tasaisissa merkeissä, mutta omilla virheillä tuhottiin sisäpeliä samalla, kun Pattu löi palloa ulkokentällä hienosti sinne missä oli tyhjä tila. Ensimmäiseltä jaksolta puuttui se edellispeleistä tuttu terävyys ja asenne ja jakso kirjattiinkin Patun hyväksi 6-17. Jaksotauolla kasattiin itseluottamusta ja voitontahtoa joukkueeseen ja toiseen jaksoon lähdettiin huomattavasti paremmalla peli-ilmeellä. Joukkueen varakapteeni ja pelin ykköspalkittu Riikka Myllylä päätti viimeisen aloittavalla sisävuorolla mahdollistaa jaksovoiton lyömällä pallon takaa maisemiin ja pöytäkirjaan saatiin kirjata kunnari ja kaksi tavallista juoksua. Neljännen tasoittavan jälkeen jakso kirjattiin Kuula-Sisulle niukoin lukemin 6-5.

Supervuorossa Kuula-Sisu onnistui kotiutuksissaan kerran, mutta ulkopeli pyöri lukkari, pelissä kakkospalkitun, Lottaliina Markkulan johdolla niin mallikkaasti, että yrityksistä huolimatta Pattukaan ei kotiutuksissaan onnistunut kertaa enempää. Kotiutuslyöntikilpailussa ensimmäisessä parissa Patun lukkari sai irroitettua etenijän kolmoselta eikä tulosta, sen sijaan toisesta ja kolmannesta parista etenijät toivat tiukoissa pesäkilvoissa juoksut syöksyen kotipesään. Viimeisenä lyömään astellut, tsemppipelaajana palkittu, Meea Mustanoja löi hienon lyönnin takakentältä läpi ja ehti itse jopa kolmoselle asti, mutta valitettavasti tilanteesta ei voitu hyväksyä kunnaria viimeisen välin mennessä harhaheiton turvin. Kuula-Sisulle siis kolme onnistumista ja kun Pattu onnistui omissa kotiutuksissaan vain kahdesti, päästiin Suvannolla hyppimään voittorinkiin ensimmäisen kotipelin päätteeksi maukasta, taisteltua voittoa.

Kuula-Sisun kausi jatkuu jo keskiviikkona, kun Kannuksen Ura saapuu D-tyttöjen vieraiksi Sievin pesäpallokentälle.