Miesten suomensarja, Runkosarja

Simo - Kuula

Simon pesäpallokenttä

Kuulan Lapin reissu käynnistyi tappiolla

Liian paljon antoi Kuula Simon Kirille eteen molemmilla jaksoilla, kun joukkueet kohtasivat lauantaina Tuulivoima-areenalla. Vahvaa lyöntipeliä esittäneet simolaiset ottivat kotivoiton jaksoin 2-0 (6-4, 3-1).

Kuula nousi ensimmäisellä jaksolla kahden juoksun päähän tilanteesta 6-1. Kolmannen vuoroparin lopettavalla ykköspalkittu Jani Moilanen löi kärkietenijä Juho Matolan kotiin. Niko Jutila kotiutti hetkeä myöhemmin ottelussa neljä juoksua tuoneen Juuso Rantalan.

Viimeisessä vuoroparissa Kuulan kakkospalkinnon pokannut Niklas Vähä löi Rantalan kotiin, mutta enempään vieraiden sisäpeli ei venynyt. Kuulan ensimmäinen juoksu syntyi harhaheiton turvin.

Sama laulu jatkoi toisella jaksolla. SiKi rynni 2-0 johtoon heti ensimmäisessä vuoroparissa. Seuraavassa vuoroparissa kotijoukkue meni kolmen juoksun johtoon harhaheitolla.

Kuulan kavennuksesta vastasi neljännessä vuoroparissa Moilanen.

Sunnuntaina Kuula saa Rovaniemellä vastaansa Napapiirin Pesiksen, joka haki kauden ensimmäisestä keksinäisestä kohtaamisesta 0-2 vierasvoiton.