King Meal - kevätturnaus

King Meal -turnaus 2021

King Meal-turnaus voidaan järjestää suunniteltuna ajankohtana toukokuussa lauantaina 8.5 ja helatorstaina 13.5.2021. Turnauksen ilmoittautumisaika päättyy sunnuntaina 18.5.2021.

Ylivieskan Kuula on tehnyt paikallisen terveysviranomaisen kanssa turnauksen järjestämiseen turvallisuussuunnitelmat. Joukkuemääriä joudutaan hieman rajaamaan sekä otteluohjelmia väljentämään. Näin pystymme välttämään kaikki ylimääräiset lähikontaktit.

Yleisöä turnaukseen ei voida ottaa. Joukkueiden mukana turnaukseen voi saapua vain tarvittava määrä huoltajia ja toimitsijoita. Jokaisessa ottelussa kotijoukkueeksi merkitty joukkue nimeää omiin otteluihinsa pesä-/takarajatuomarit ja vierasjoukkue nimeää kirjurin ja tulostaulun hoitajan.

Aikuisten tulee säilyttää turvavälit ottelutapahtumissa. Joukkueiden tulee liikkua turnauksen aikana vain omana ryhmänään. Kaikkia ylimääräisiä kontakteja joukkueiden välillä tulee välttää. Tämä varmistetaan sillä, että seuraavan ottelun joukkueet saapuvat vasta sen jälkeen kun edelliset joukkueet ovat poistuneet kentältä.

Lauantaina 8.5.2021 pelaavat G-juniorit, E-tytöt ja E-pojat

Helatorstaina 13.5.2021 pelaavat F-tytöt, F-pojat, D-tytöt ja D-pojat

E-ikäisten ja D-poikien sarjoissa on mahdollisuus ilmoittautua kilpa- tai pelisarjaan. D-tyttöjen turnaus pelataan yhtenä sarjana ilmoittautumistilanteen johdosta.

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa https://www.pesistulospalvelu.fi Ilmoittautuminen päättyy 18.4.2021.

Osallistumismaksut:

G-juniorit 100€/joukkue

F-juniorit 120€/joukkue

E- ja D-juniorit 150€/joukkue

Lisäksi jokainen joukkue tuo turnaukseen uuden pelipallon.

Joukkuemäärät turnauksessa:

G-juniorit 4 joukkuetta

E-tytöt kilpa- ja pelisarja 6 joukkuetta

E-pojat kilpa- ja pelisarja 6 joukkuetta

F-tytöt 4 joukkuetta

F-pojat 4 joukkuetta

D-tytöt 12 joukkuetta

D-pojat kilpa- ja pelisarja 6 joukkuetta
   
Lisää uutisia
Pesäpallo
«  Huhtikuu   »
Kategoriat