KesäPesis 2020 - pesiskoulu

KesäPesis 2020 – hauskaa tekemistä Suvannolla

Ylivieskan Kuulan pesäpallojaosto järjestää 6-12 -vuotiaille lapsille suunnatun KesäPesiksen Suvannolla. KesäPesis on monipuolinen liikuntakerho, jossa opetellaan erilaisia liikuntataitoja, leikitään ja pelataan pelejä. Päälajina liikuntakerhossa on pesäpallo ja kerhossa opetellaankin monipuolisesti pesäpallon perustaitoja sekä pelataan pesistä!

KesäPesis kokoontuu 6 kertaa: 9.-11.6. ja 16.-18.6. Kerhon osallistujat jaetaan kahteen ryhmään: Minit (6-9-vuotiaat) ja Junnut (10-12-vuotiaat). Minit kokoontuvat aamupäivällä klo 9.30-11.00 ja Junnut iltapäivällä klo 12.00-13.30.

Kesäpesis on maksuton ja siihen voidaan ottaa max. 28 osallistujaa/ryhmä, jotta kerho voidaan järjestää vastuullisesti ja turvallisesti. Kaikki harjoitteet pyritään pitämään sellaisina, ettei turhia pidempiaikaisia lähikontakteja syntyisi toiminnassa. Haluamme muistuttaa kaikkia KesäPesikseen osallistuvia lapsia, heidän huoltajiaan ja ohjaajia, että varotoimenpiteisiin tulee suhtautua asiaankuuluvalla vakavuudella. Lapsien käsienpesu ennen ja jälkeen tapahtuman on suotavaa. Lisäksi kaikilla osallistuvilla lapsilla on käytössä kypärät ja jokainen lapsi on vakuutettu Pohjolan Sporttiturvalla. Sporttiturva ei kata koronasta aiheutuvia sairastumisia. Korona-tilanteesta johtuen pesiskoulussa on omat erityiset turvallisuus- ja hygieniaohjeet.

Kun KesäPesis loppuu, on osallistujilla mahdollista siirtyä mukaan joukkue toimintaan. Informoimme asiasta tarkemmin KesäPesikseen ilmoittautuneiden vanhempia.

KesäPesiksen kummina toimii Sami ”Sigge” Haapakoski, joka tulee tapamaan kerholaisia sekä ensimmäisessä että viimeisessä kokoontumisessa. KesäPesiksen mahdollistavat yhteistyössä KuulaPesis, Ylivieskan kaupunki, OP Keski-Pohjanmaan Kesäduuni ja LähiTapiolan Nuori Pohjoinen.

KesäPesikseen mukaan tarvitset:
  • Liikkumiseen sopivan säänmukaisen vaatetuksen ja kengät
  • Oma juomapullo
  • Oma räpylä ja kypärä (tarvittaessa voit lainata varusteita pesäpallojaoston varustelaarista)
Tärkeää huomioitavaa:
  • KesäPesikseen ei pidä osallistua, jos vanhempi tai lapsi kokee tartuntariskin itselleen tai perheelle liian suureksi
  • KesäPesiksen vakuutus (Pesispassi) ei kata koronasta aiheutuvia sairastumisia, tarkista oma vakuutusyhtiö korvaako lapsivakuutus esim. koronatestit
Ilmoittautuminen päättyy 7.6.2020 klo 21.00. Kerhoon voi osallistua mukaan vain ilmoittautumalla alla olevien linkkien kautta, jotta pystymme huomioimaan sen, että ryhmäkoot eivät kasva liian suuriksi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.


KORONAOHJEISTUS, LUE ENNEN ILMOITTAUTUMISTA!

KesäPesiksen koronaohjeistus.pdf

Ilmoittautuminen alla olevista linkeistä:

Minit (6-9-vuotiaat) - https://www.ylivieskankuula.fi/pesapallo/lomake/11...

Junnut (10-12-vuotiaat) - https://www.ylivieskankuula.fi/pesapallo/lomake/11...

Lisätietoja saat seuran juniorivastaavalta Mikko Pesoselta 040-5407627.


   
Lisää uutisia
Pesäpallo
«  Syyskuu   »
Kategoriat