Esittely
Ottelutilastot
Hamina - C-tytöt
2020 - C-tytöt - C-tytöt SM-sarja
Klo 16:00 Kasperin kenttä, Seinäjoki
23
Elo

C-tyttöjen kausi päättyi SM-lopputurnauksessa sijalle 9


C-tyttöjen kauden päätavoitteena oli päästä Seinäjoen lopputurnaukseen ja pyrkiä siellä pelaamaan mahdollisimman hyvin. Lauantain alkulohkovaiheessa turnauksen aikataulu oli todella tiukka ja aiheutti jo ennakkoon haasteelliseen terveystilanteeseen todella suuren riskin. Peleihin kuitenkin lähdettiin hyvällä asenteella hakemaan kesän parhaimpia suorituksia. Sotkamoa ja Poria vastaan onnistuttiin pelaamaan hyvät ensimmäiset jaksot, mutta kuten niin monesti tänä kesänä, hyvää tekemisen tasoa ei onnistuttu säilyttämään toiselle jaksolle. Jaksojen päätyttyä tasan, siirryttiin suoraan kotiutuslyöntikilpailuihin, joissa kumpikin vastusta onnistui tekemään enemmän juoksuja, joten kummastakin avauspäivän pelistä tytöille 2-1 tappiot, joka tarkoitti sitä, että sunnuntaina pelit jatkuivat sijoista 9-12. Voitot noista kotareista olisivat vieneet joukkueen pelaamaan sijoista 1-4.


Sunnuntain peleihin lähdettiin sillä asenteella, että otetaan se, mitä on otettavissa eli 9. sija. Siilinjärveä vastaan pelatun aamupelin 1-0 voitto takasi sen, että päästiin pelaamaan tuosta sijasta. Haminaa vastaan pelattu peli venyi toiseen kotiutuslyöntikilpailuun saakka, mutta lopulta ratkaisu saatiin aikaiseksi ja peli Kuulan tytöille 2-1.


Lopullinen sijoitus iis kaudella 2020 tyttöjen SM-sarjassa 9. Sijoitus ei ollut se, mitä lähdettiin kauden alussa tavoittelemaan, mutta ottaen huomioon joukkuetta koetelleet haasteet kesän karsintapelien ja lopputurnauksen aikana on tuohon oltava tyytyväinen, vaikka tiedetään, että joukkueessa oli potentiaalia parempaan.

Kausi 2020 on siis tämän joukkueen osalta paketissa. Katse vuoteen 2021 ja kohti uusia tavoitteita.


Kiitos kannustusjoukoille, tukijoille, tuomareille, toimitsijoille ja ihan kaikille, jotka ovat matkallamme tällä kaudella mukana olleet! Team "Pipsa" kiittää ja kuittaa.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Hamina 1 - 2
(1 - 2) (9 - 4) (4 - 5)
Lisää uutisia
Ylivieskan Kuula
«  Lokakuu   »
Kategoriat