Esittely
Ottelutilastot
Kuula - Ylihärmä
2019 - C-tytöt - SM-karsintasarja
Klo 18:30 Suvanto
14
Tou

C-tyttöjen SM-karsintasarjan avaus Suvannolla


Kuulan C-tyttöjen SM-karsintasarjan pelit käynnistyvät Suvannolla 14.5. klo 18.30

SM-karsintasarja pelataan tyttöjen osalta kahdeksassa neljän joukkueen alkulohkossa, joista 2 parasta joukkuetta pääsevät suoraan Hyvinkään Nuorisoleirin kilpasarjaan tavoittelemaan SM-mitaleita. Lohkojen kolmoset pelaavat vielä jatkokarsinta pelit, joista otteluparien voittajat myös kilpasarjaan.

Kuulan tytöt pelaavat lohkossa F, jonka muut joukkueet ovat Ylihärmän Pesis-Junkkarit 1, Vimpelin Veto ja Mailattaret, Vaasa.

Tervetuloa Suvannolle seuraamaan tyttöjen pelejä.

SM-karsintasarjan avauksesta voitto


Ennen illan ottelua ilmassa oli sopivaa jännitystä niin pelaajilla kuin pelinjohdollakin. Kun nopean pelin päätteeksi tuomari vihelsi pilliin kolme kertaa, tuo sopiva jännitys pääsi purkautumaan iloisin ilmein, kun taululla komeili 2-0 voitto karsintasarjan avauspelistä.

Ensimmäisen jakson alkuun tytöt tekivät palot vastustajasta nopeasti. Omassa sisävuorossa saatiin 2 juoksua, joissa avustajana toimi vastustajan ulkokenttä heittämällä pari kertaa harhaan, joilla Jenni ja Essi karkasivat kotipesään. Toisessa vuoroparissa Ylihärmän teki yhden juoksun hienolla välilyönnillä. Omassa sisävuorossa Anni roikotti vapaanlyönnin väliin, jolla Essi pääsi toistamiseen tuulettamaan kotipesässä tuotua juoksua. Kolmannessa vuorossa Ylihärmä sai luotua palottoman ajolähdön. Ilkeästä takaväärästä lyöjä sai lyötyä surrin polttolinjaan, jonka tuloksena Ylihärmä kavensi tilanteeksi 3-2. Jatkuvan ajon muut yritykset päättyivät paloihin kotipesään. Omasssa sisävuorossa Kuula sai rakenneltua kotiutustilanteen, jossa mailan varteen astui Nina. Hienolla varsilyönnillä kotiin kiisi Jenni ja tilanne kolmen vuoron jälkeen 4-2. Neljännen tasoittavaa vuoroa ei Kuula tarvinnut, kun Ylihärmä ei onnistunut omalla vuorollaan samaan lisäjuoksuja.

Tauon jälkeen Kuula aloitti sisältä tekemällä 2 juoksua. Fiona oli osallisena kummassakin juoksussa lyömällä Jennin kotiin ja karkaamalla itse harhaheitolla kotiin. Ylihärmä ei omalla vuorollaan saanut juoksuja, vaikka vaarallisia lyöntejä esittikin. Toisessa vuorossa Kuula jatkoi 2 juoksun tahtia. Jenni toi yhden heiton avustuksella ja Immu löi toisen Essin syöksyessä kotiin. Ylihärmän yritykset kariutuivat omassa vuorossa Kuulan ulkokentän hyviin suorituksiin. Kolmas vuoropari oli kummankin joukkueen osalta juoksuton. Neljännessä vuorossa Nina ja Immu kotiuttivat välilyönneillä Essin ja Saagan, joten viimeiseen ulkovuoroon lähdettiin 6-0 tilanteessa. Ulkokentän hienot suoritukset jatkuivat ja voittoa päästiin tuulettamaan, kun viimeisen palon nappasi varmaa peliä sieppaajan tontilla pelannut Saaga.

Pelinjohdon ohje peliin oli: "Pallot kohdalta kiinni ja paikasta palo" . Tätä ohjetta pystyttiin noudattamaan ja tulos oli sen mukainen.

Palkitut: Essi ja Nina

Joukkueen oman Prinsessa-palkinto: Saaga

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
2 - 0
(4 - 2) (6 - 0)
Ylihärmä
Lisää uutisia
Ylivieskan Kuula
«  Heinäkuu   »
Kategoriat