Tilaa kausikortti

Kuulapesis kausikortti kesälle 2019

Tilaa nyt kausikorttisi kesän kuumiin pesisotteluihin. Entisille asiakkaille, jotka omistavat jo kortin hinta on 25€ ja uusille 30€ sis. toimitusmaksun.
Entiset kausikortit aktivoidaan kausikortin numeron perusteella maksun maksettuasi. Kausikortin numero lisätään lomakkeeseen aktivointia varten.

Kausikortilla näet Suvannolla miesten sekä naisten ykköspesiksen runkosarjaottelut, miesten suomensarjan sekä juniorisarjojen ottelut kesän 2019 aikana.

Kausikorttia ei voi yhdistää muihin lipputuotteisiin ja se on henkilökohtainen.

Suvannolla ei ole numeroituja istuinpaikkoja, joten kausikortti ei oikeuta numeroituun istumapaikkaan. Mikäli katsomossa on erikseen ostettuja yrityspaikkoja, kausikortti ei oikeuta istumapaikkaan tällä alueella.

Kampanja on voimassa 29.4.2019 saakka. Kausikortteja myydään myös keväällä pelattavassa All Stars ottelussa. Kausikortin hinta kampanjan jälkeen 60€.

Täytä oheinen lomake, jolla sitoudut ostamaan kausikortin kesälle 2019. Lomakkeen täytettyä voit maksaa kausikortin suoraan Ylivieskan Kuulan tilille FI93 5534 0510 0030 43.
Halutessanne voimme myös laskuttaa kausikortit tai ne voi maksaa Ylivieskan Kuulan toimistolla käteisellä tai kortilla. Maksun hoidettua aktivoimme kortin mahdollisimman nopeasti.
Uudet kausikortit toimitetaan annettuun osoitteeseen tai ne voi noutaa ilmoitettuna ajankohtana Ylivieskan Kuulan toimistolta tai erikseen sovitusta paikasta.

Nimi
Puhelin
Sähköposti
Osoite
Uusien kausikorttien määrä (30€/kpl)
Kausikortin numero (jo kortinhaltijoille á25€)
Mikäli olet yritysasiakas kirjaa Nimi-kohtaan yrityksen nimi.

Muista syöttää kaikki pyydetyt tiedot.

Syötä lomakkeen tarkistuskoodi ja paina Tallenna painiketta.

Syötä vieressä näkyvät numerot
 


    Huom. et voi tallentaa tietoja, koska tätä lomaketta ei ole vielä julkaistu.
Ylivieskan Kuula