Alahärmän Kisa - Kuula
Julkaistu: 25.02.2019 00.00

Sunnuntaina vajaalla joukkueella Alahärmään, mukana kahdeksan A - tyttöä joista osa toipilaana.

Jälleen toisellepuolen asettui taitavia nuoria naisia a - tyttöikäisiä niinkuin meilläkin.

Ottelu tasaisesti tunnustellen käyntiin aina 10 - 6 tilanteeseen jossa meidän aikalisä käyttöön.

Ei suurempaa vaikutusta ja toinen aika tilanteessa 18 - 10 Kisalle.

Erän lopussa muutama kaventava piste Julian ja Nean syöttövuorolla. Erä reilusti kotijoukkueelle 25 - 15 heidän pisteensä tuli kokonaisvaltaisesti kaikilta osa alueilta, syöttö, hyökkäys, puolustus suorituksista.

Toinenkin erä samanoloisesti käyntiin, johdettiin 7 - 3 ja tasankin oltiin vielä 13 - 13 tilanteessa.

Aikalisien ja ainoan vaihdonkin jälkeen tilanne pian 22 - 13 kotijoukkuelle ja omien suoritusten pehmeydestä johtuen kotijoukkue karkasi tässäkin selvään erävoittoon 25 - 17.

Pitkä tauko ei suuntaa nytkään kääntänyt, vaan pian oltiin tilanteessa 10 - 5 kotijoukkueelle. Aikalisien jälkeen kuitenkin tilanne eteni nopeasti 21 - 11 Alahärmälle

Iidan ja Nean syötöillä hieman lohtua ankeaan pistesarakkeeseen, mutta erä selkeästi kotijoukkueelle 25 - 16.

Vastaanotosta kyllä tänään päästiin yrittämään, mutta Nea on kovin yksin tällähetkellä hyökkäystehoissa kiinni.

Vilmalta parasta kevätkaudella liberon paikalla, Nea selvä ykkönen pisteissä syötön ja hyökkäystehojen osalta.

Muuten joukkueen tekeminen edelleen ailahtelee....

Parhaana ansaitusti palkittiin meiltä Nea.

Tulevana sunnuntaina klo 13.00 Kortesjärvi vieraaksi klo 13. 00 Liikuntakeskukseen...