Julkaistu: 05.02.2019 00.00

Vierailu Kauhavalla.

Sunnuntaina aivan järkyttävässä kelissä rantatien kautta Kauhavalle Lentosotakoulun salille.

Vastassa runsaslukuinen joukkue nuoria tyttöjö, joista ei aiempaa kokemusta pelillisesti.

Ottelu tasaisesti käyntiin hieman meidän komennossa aina tilanteeseen 11 - 16 saakka josta eteenpäin vastustaja sai otetta syötöllään.

16 - 14 meidän aikalisä joka hieman rauhoitti. Wisa tuli tasoihin 18 - 18 tilanteessa.

Toinen aikalisä tilanteessa 20 - 18 kotijoukkueelle, ei auttanut heti vaan tilanne muuttui 23 - 19 Wisalle. Tämänjälkeen Iidan ja Nean syöttövuorolla tasoihin 24 - 24

Kotijoukkue rutisti tarvittavat kaksi pistettä tiukan hyppyleijan saattelemana.

Kakkoserää johdettiin jälleen 17 - 16 ja tasoissa 19 - 19 jonka jälkeen kotijoukkueen hyvä puolustuspeli ja meidän eränlopun harmittavat virheet aiheuttivat erätappion 25 - 21.

Kolmas erä alkoi pienillä kokoonpanomuutoksilla ja niidenkin avulla kotijoukkueelta karkuun kylläkin vasta erän loppupuolella useiden vaihtojen jälkeen tilanteeseen 16 - 20 meille.

Tässä erässä meidän viimeaikojen ykkösase elikkä syöttö toimi jotensakkin uomissaan. Erä meille 25 - 20. Muuten koko ottelun syöttövirheet ( 19 ) oli selvästi suurempi kuin viimeaikoina.

Neljänteen aikeet ottaa ensin yksi piste sarjataulukkoon ja sitten viidennessä toinen. Tasaista olikin tilanteeseen 14 - 14 ja siitäkin vielä hetki eteenpäin.

Piste ero kuitenkin kasvoi tasaisesti (aikalisä 15 - 20) jonka jälkeen oli jo antautumisen merkit näkösällä pelaajissa.

Kymmenen pelaajaa mukana, tilannetta huononsi pelin aikana Henna P;n peukalovamma ja Henna K;n olkapää vamma, ei kuitenkaan ylletty odottamalleni suoritustasolle tänään (syöttö ja kosketusvirheitä)

La 9.2 matka Vaasaan (siirto 17.2 pv;ltä) ja su 10.2 tulee lohkokärki Kurikasta, jokohan saisimme erät käännettyä meille kotiin....