Ohjeet Ylivieskan Kuulan edustajana piiri-/alueleirille lähtijälle.
Julkaistu: 18.09.2016 00.00

Ohjeet Ylivieskan Kuulan edustajana piiri-/alueleirille lähtijälle.

YLIVIESKAN KUULAN PIIRILEIRILÄINEN / ALUELEIRILÄINEN!

Ohjeita leirille lähtijälle: Seura maksaa leirin urheilijan osalta. Jokaiselta leiriltä urheilijan omavastuu on 40 €/leiri (2014-), joka maksetaan seuran tilille ennen leirille lähtöä. Tilinumero on 553405-13076. Valmentajan/huoltajan leiriä ei makseta. Myöskään kilometrikorvauksia ei makseta. Seura maksaa urheilijan yöpymisen opiston asuntolahintojen mukaan. Mikäli urheilija yöpyy liikuntahotellissa, maksaa hän itse opistomajoituksen ja liikuntahotellin välisen hintaeron. Leirillä noudatetaan aina urheiluopiston sääntöjä koskien hiljaisuutta, siisteyttä ym. Urheilija osallistuu leirin ohjelman mukaisesti harjoituksiin, luentoihin, sekä aamulenkille.

TÄRKEÄÄ: Muista aina ilmoittaa leirin vastaavalle (yhteystiedot leirikirjeessä) mahdolliset poisjäännit viimeistään viikkoa ennen leirin alkua. Mikäli sairastut, ilmoita siitä aina myös vastaavalle. Tämä on tärkeää, koska jos et ole ajoissa ilmoittanut poissaoloasi, maksat leirin itse. Opisto lähettää urheiluseuralle laskun, jos poissaoloa ei ole ilmoitettu etukäteen! Mikäli haluat, että seura maksaa leirityksen, ilmoita hakemisestasi leiritysvastaavaTeija Puumalalle (puh. 040 720 8192) ennen hakemistasi leirille, niin seura tietää, kuka urheilija on aikeissa osallistua leirille.

Ota leirille mukaan urheiluvarustus. Pyyhkeet ja liinavaatteet tulevat opiston puolelta. Ilmoittaudu leirille urheiluhallissa olevaan ”respaan” ja täytä majoituskortti. Ilmoittautumisen yhteydessä on hyvä kertoa toiveet esim. kämppäkavereista. Majoituskortissa olevaan kohtaan Maksaja tai laskun saaja kirjoita: Ylivieskan Kuula/Pirjo Mäki-Maunus, Lempolantie 12, 84100 Ylivieska. Näin leirin lasku tulee seuramme rahastonhoitajalle. Majoituskortin täytettyäsi saat huoneen avaimet sekä ruokaliput.

HUOM! Nämä ohjeet ovat nähtävissä myös tulevaisuudessa "Materiaalipankki"-osiossa

Seuran uusimmat

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7