Julkaistu: 23.06.2016 00.00

Yleisurheilun lajikarnevaalit 2016

Yleisurheilun Lajikarnevaalit 2016

lajikarnevaalit 2016 -esite.pdf

Yleisurheilun Lajikarnevaalit järjestetään heittolajien osalta 30.6.-3.7. ja kaikkien muiden lajien osalta 7.-10.7.2016. Vielä ehtii ilmoittautua lajikarnevaaleille. Muista ilmoittautua myös karnevaalikilpailuihin kilpailukalenterin kautta.

Karnevaalit alkavat pääsääntöisesti nuorten kilpailuilla torstaina , mitä seuraa sunnuntaihin saakka jatkuva leiri. Tarkempia tietoja löydät paikallisjärjestäjien kotisivuilta.

Kouluttajina toimivat Suomen Urheiluliiton (SUL:n) valmentajat sekä muut asiantuntevat valmentajat. Kouluttajina toimii myös iso joukko alueleirivalmentajia. Lisäksi lajikarnevaaleilla on mukana urheilijavieraita.

Ohjaajille, valmentajille ja urheilijoiden vanhemmille tarjolla koulutusta Urheilijoiden vanhemmille, ohjaajille ja valmentajille on oma ohjelmansa karnevaaleilla. Ohjelmasta vastaa valmentajaryhmän rehtori yhteistyössä karnevaalirehtorin ja SUL:n kanssa. Ohjelmassa on mm. harjoitusten seurantaa johdetusti sekä luento- ja keskustelutilaisuuksia. Koulutus sisältää sekä yleisiä että lajikohtaisia asioita nuorisovalmennuksen toteuttamisesta. Nämä tilaisuudet ovat avoimia kaikille leiriläisten vanhemmille ja valmentajille.

Mitä maksaa ? Lajikarnevaalien hintaan 150 € sisältyy urheilijoille leiri (to-su), kilpailumaksu yhteen kilpailuun, ruokailut, koulumajoitus tai vastaava, T-paita sekä valmentajaryhmän koulutus vanhemmille ja valmentajille. 150 euron karnevaalihinta on toukokuun loppuun saakka. Kesäkuun ensimmäisestä päivästä alkaen jälki-ilmoittautumismaksu on 175 euroa. Ilmoittaudu siis ajoissa!

Vanhemmat ja valmentajat voivat tiedustella ruokailu- ja majoitushintoja paikallisjärjestäjiltä.

Mitä tarvitset mukaan? Ota mukaan urheiluvälineet, vapaa-ajan asusteet ja yöpymistä varten makuupussi tai vastaava. Patja ja petipaikka tulevat järjestäjiltä. Halutessasi toki voit ottaa oman patjan mukaan. Ota mukaan myös peseytymisvälineet, uima-asu sekä tietenkin aimo annos urheilumieltä.

Kuinka ilmoittaudut? Ilmoittautuminen tapahtuu järjestäjien kotisivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Lisätietoja lajikarnevaaleista

www.yleisurheilu.fi tai Tapio Rajamäki, tapio.rajamaki@sul.fi , 040 740 8300

Yleisurheiluterveisin

Tapio

Tapio Rajamäki

Aluepäällikkö, läntinen alue

SUOMEN URHEILULIITTO ry

Kuortaneen Urheiluopisto, Opistotie 1, PL 49, 63100 Kuortane

040 740 8300

tapio.rajamaki@sul.fi

www.yleisurheilu.fi

Seuran uusimmat

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7