C-pojille tappio ja voitto kotipeleissä
Julkaistu: 04.06.2017 00.00

C-pojilla on ollut hyvin pelivoittoinen viikko, sillä tälle viikolle on osunut kolme kotipeliä. Tiistaina vastustajaksi saapui Kempeleen Kiri. Ensimmäisessä vuoroparissa kumpikaan joukkue ei onnistunut saamaan juoksuja. Toisen vuoroparin aloittavalla Kempele sai kolme juoksua, mutta Kuula tasoitti hienosti tilanteen Joonas Salomaan komealla kunnarilla. Pesät olivat täynnä, joten kolmanteen vuoropariin lähdettiin tilanteessa 4-3. Ensimmäinen jakso ratkesi viimeisellä vuoroparilla Kempeleen Kirin Niilo Jyrkän kunnariin, josta juoksuja tuli 3+1. Kempeleen takoessa vielä pari juoksua ja Kuulan saadessa tasoittavallaan vain yhden juoksun, Kempele vei jakson juoksuin 6-12. Toinen jakso oli tiukempi. Sekin päättyi Kempeleen hyväksi 5-6, joten Kempele vei pisteet kotiin tästä ottelusta. Toisen jakson hienoista esityksistä mainittakoon Eetu Paanasen kunnari kolmannessa vuoroparissa.

Perjantaina Kuula sai vastaansa Raahen. Ensimmäinen jakso oli Kuulan juoksujuhlaa viidellätoista juoksulla Raahen jäädessä nollille. Aatu Saastamoinen kiersi komeasti kaksi kunnaria ja Aappo Savikoski yhden kunnarin. Toinen jakso päättyi myös Kuulan voittoon juoksuin 9-2. Ville Vesaluoma löi useamman juoksun ja Matias Rautionaho kiersi kunnarin. Kuula voitti ottelun 2-0.

Tänään kotipelissä vastustajaksi tulee kova Sotkamon Jymy. Toivottavasti Ylivieskan peli kulkee ja voitto otetaan kotiin!