Naisten ykköspesiksen otteluohjelma julkaistu - Kuulattaret päättäväisinä kohti kevättä
Julkaistu: 25.01.2017 00.00

Naisten ykköspesiksen otteluohjelma julkaistu - Kuulattaret päättäväisinä kohti kevättä

Naisten ykköspesiksen runkosarjan otteluohjelma kesälle 2017 on nyt julkaistu! Runkosarjan voit käydä katsomassa kokonaisuudessaan täältä: http://www.pesis.fi/ykkospesis/naisten-sarjaohjelm...

Kuulattarien osalta sarjapelit käynnistyvät lauantaina 13.5. Porissa. Ensimmäisen kerran kotona päästään pelaamaan 27.5. ja 28.5. kun Mynämäen Vesa ja Hyvinkään Tahko saapuvat Ylivieskaan. Ennen sarjan alkua pelataan toki harjoituspelejä, joista infotaan kevään lähestyessä.


Kuulattarien talven harjoituskausi on sujunut hyvin ja päättäväisesti. Viikolla yhteisiin harjoituksiin on osallistunut Ylivieskassa asuvat Kuulattaret, viikonlopun harjoituksiin ovat saapuneet myös pitkämatkalaiset. Muutamat vanhat vammat ovat hieman häirinneet muutamien Kuulattarien täyspainoista treenaamista, mutta lannistuttu ei olla: puolikuntoisetkin ovat reenanneet mukana sen mitä ovat pystyneet ja sen myötä onkin nähty melkoisia variaatioita eri liikkeistä.



Lajireenien lisäksi viikkoihin on sisältynyt punttia ja juoksureenejä. Juoksureenit ollaan päästy tekemään entiseen tapaan jäähallin juoksusuoralla ja lajireeneihin tuo pian uutta ulottuvuutta Kuulan uusi harjoitushalli. Uusi harjoitushalli mahdollistaa erityisesti sisäpelitoistojen tekemisen sekä yhteisissä reeneissä, että myös omalla ajalla.

Talven aikana on myös leireilty, testattu, palaveerattu, talkoiltu ja käyty ottamassa tuntumaa kenttään ArinaAreenalla Raahessa.





Nyt viimeistään kannattaa ottaa haltuun myös Kuulattarien somet! Kuulattaret löytyvät sekä facebookista että instagramista. Kesä lähestyy ja jännitys tiivistyy!


Seuran uusimmat

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7