KuulaPesiksen G-juniorit esiintyivät mallikkaasti Naperoleirillä!
Julkaistu: 23.07.2016 00.00

KuulaPesiksen G-juniorit esiintyivät mallikkaasti Naperoleirillä!

KuulaPesiksen pienimmät eli G-juniorit osallistuivat Ylivieskassa 19.-22.7. järjestetylle valtakunnalliselle Naperoleirille. Koska kaikille leiri oli järjestyksessään ensimmäinen, lähdettiin mukaan avoimin mielin.

Pelejä leirillä kertyi yhteensä 8, joista yksi päättyi huikeaan voittoon Haminasta!! Pelien ohella oli tarkeintä kuitenkin yhdessä olo ja toisiin tutustuminen. Päästiinhän sitä olemaan yötä pois kotoakin. Sitä ei moni napero ollutkaan ennen tehnyt.

Päivät sujuivat pääasiassa pelien parissa, mutta aikaa jäi myös ruokapöytäkeskusteluille ja herkkujen nauttimiselle. Illat käkätettiin kavereiden kesken ja lopulta uupuneet pelaajanalut vaipuivat unille, jotta seuraavan päivän pelit sujuivat tarmoa ja puhtia täynnä.

Leirin kruunasi jäähallissa järjestetty leiridisco! Siellä tanssimusiikin pauhatessa tutusteltiin muiden leirijoukkueiden pelaajiin ja tehtiin tuttavuutta myös vastakkaiseen sukupuoleen. Lisäksi discon yhteydessä palkittiin jokaisesta joukkueesta Leirin Onnistuja sekä Reilu Pelaaja. Meiltä Leirin Onnistuja oli erittäin hyvin lukkaroinut Oskari Kippola. Reilu Pelaaja Janica Salmela piti koko leirin ajan hymyn kanssa pelaajien huulilla ja tsemppasi muita parempiin suorituksiin. Koska joukkue oli pullollaan pelaajia, jotka ylittivät leirin aikana oman tasonsa, myös heidät palkittiin ansaitusti leirimitaleilla.

Leirin järjestelyt onnistuivat vapaaehtoisten voimin mallikkaasti. Suuri kiitos siitä teille kaikille vapaaehtoisille ja etenkin pelaajien vanhemmille, jotka jaksoivat sinnikkäästi puurtaa aamusta yöhön luodakseen lapsilleen ikimuistoisen leirin!!

Kaiken kaikkeaan leiri oli meille joukkueen vetäjille äärettömän hieno kokemus. Pelaajien sielunelämään päästiin tarkemmin kiinni ja jokaisesta löytyi oma persoonansa, joita ei aina normaalien viikkoharjoitusten yhteydessä oltu aiemmin huomattukaan. On ne meidän mukulat vaan huikeita tyyppejä!!

Uskoisin myös, että leiri oli myös pienille G-junnuille ikimuistoinen ja loistava kasvun paikka sekä henkisesti että pelillisesti. Näillä opeilla on hyvä lähteä rakentamaan uraa pesiksen parissa!

Näitä huikeita hetkiä tulee vielä tälle kesälle onneksi lisää, kun palataan treeneihin ja sarjapelien sykkeeseen! Kaikki te uudet ja vanhat pesiksen ystävät olette tervetulleita kentän laidalle kannustamaan ja nauttimaan naperopesiksestä. Siellä ilo on aidoimmilllaan!!!

KuulaPesiksen G-junnujen vetäjien puolesta

Antti Lämpsä, valmentaja/pelinjohtaja

Seuran uusimmat

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7