Kuulattaret hyvässä vauhdissa kohti kevättä
Julkaistu: 06.02.2016 00.00

Kuulattaret hyvässä vauhdissa kohti kevättä

KuulaPesiksen naisten suomensarjajoukkueen talviharjoituskausi etenee mallikkaasti. Yhteistreenit aloitettiin marraskuun alussa ja töitä on tehty kovasti tiivistä harjoitusohjelmaa seuraten. Talveen on mahtunut lajireenien lisäksi runsaasti mm. juoksureeniä, punttia, testejä ja palavereita. Lajia on päästy harjoittelemaan monipuolisesti eri salien ominaisuuksia hyväksi käyttäen ja juoksureenejä on päästy tekemään uuden jäähallin juoksusuoralla, mikä onkin ollut Kuulattarien osalta kovassakäytössä! Pelivirettä päästään testaamaan talven ensimmäisessä hallipelissä, kun naiset kohtaavat Kuulan alueellisen B-tyttöjoukkueen Raahen palloiluhallissa sunnuntaina 14.2.


Kuulattarien pelaajarintamalla on tapahtunut hieman muutoksia viime kaudesta. Runko on pysynyt pitkälti kasassa, mutta mukaan on astunut muutamia kovia vahvistuksia sekä uusia junioreita.

Paluumuuttajina nähdään KuulaPesiksen omat kasvatit Sanna Sorvisto ja Kaisa Rautio. Sanna on pelannut ykköspesistä naapuriseuroissa Haapajärvellä ja Reisjärvellä, sekä viime kesänä Lappajärvellä. Kaisa on pohjanmaalla vietettyjen ykköspesisvuosien lisäksi kiertänyt etelämmässä pelaten ykköspesistä Ruovedellä ja Viinijärvellä, sekä kolkutellut superpesiksen portteja. Kaisa ja Sanna tuovat mukanaan rutkasti kokemusta kovemmilta sarjatasoilta, osaamista, voimaa ja laajuutta sekä sisä- että ulkopeliin.


Viime kesänä suomensarjaa rakkaiden vastustajien saappaissa pelanneet Jenna Ahlholm ja Ronja Haikara edustavat tulevana kesänä KuulaPesistä naisten suomensarjassa. Viime kesänä Jenna pelasi suomensarjaa Haapajärvellä ja Ronja Oulaisissa. Kummallekin on kuitenkin tuttua Kuulan edustaminen mm. B-tytöissä pelaamisen myötä.

Uusvanhoista nimistä Paula Haapakoski on tekemässä paluuta kevään aikana ja lisäksi viime vuonna debyyttinsä naisten peleissä tehneet nuoret juniorit Inka Soini ja Noora Kumpula ovat mukana harjoitusringissä.


Kuulattarien pelaajaringissä riittää siis sekä laajuutta että monipuolisuutta ja kilpailu pelipaikoista onkin kova. On positiivinen ongelma, kun esimerkiksi lukkarin ja kopparin tontille on ehdolla useampia nimiä. Vanhan rungon ja uusien pelaajien myötä pelinjohtaja Toni Seppälällä onkin mahdollisuus monenlaisiin variaatioihin kokoonpanojen suhteen. Naiset tekevät kuitenkin töitä joukkueen eteen hyvällä sykkeellä ja tiimihengellä!

Pelaajat jatkavat kovaa treeniä ja myös kannattajien on aika alkaa virittäytyä kohti kutkuttavaa pesiskesää. Viime kesänä opeteltiin uutta ja näytettiin, että kyllä Ylivieskassa osataan pelata naispesistä.Tulevana kesänä tavoitteet asetetaan jälleen astetta korkeammalle ja varmaa on jo nyt, että Kuulattaret tulevat tarjoamaan kannattajilleenviihd yttävää ja voittavaa pesistä. Kesää odotellessa seuratkaa Kuulattarien nettisivuja, Facebookia ja Instagramia niin pysytte mukana joukkueen tapahtumissa!

Seuran uusimmat

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7