23
HEI
18.00
B-pojat, B-poikien Sm sarja lohko B

Kuula - Oulu  

Suvanto

Lippo etevämpi maanantai-illassa

Lippo etevämpi maanantai-illassa

Oulun Lippo vei pisteet pohjoiseen B-poikien SM-sarjan ottelussa Suvannolla. Oulu voitti ottelun suoraan 2-0, jaksojen mennessä numeroin 4-7 ja 2-9.

”Ei saatu tänään ihan parasta irti. Turhaa kunnioitusta oli vastustajaa kohtaan. Asenne ja tahto ratkaisee paljon tässä lajissa ja tänä iltana se näkyi vain ajoittain. Joukkue pystyy parempaan, sillä taitotaso riittää voittamaan näitä pelejä. Nämä pelit ovat niin kovatasoisia, että jos asenne ei ole ihan tapissa, niin hallinnan tunne siirtyy heti vastustajalle. Tätä pitää nyt työstää poikien kanssa, jotta pystymme kaivamaan sen seuraavissa peleissä esille. Tavoite pudotuspeleistä on täysin omissa käsissä, mutta joukkueen täytyy ymmärtää, että mitään ei tarjoilla meille ilmaiseksi”, Pyry Haapakoski jyrähti pelin jälkeen.

B-pojat ovat tiukasti kiinni pudotuspelipaikassa. Runkosarjan pelejä on jäljellä neljä. Kotipelit Sotkamoa, Joensuuta vastaan ja vieraspelit Kempelettä, Veteliä vastaan antavat vastauksen kysymykseen… nähdäänkö Kuulan pojat tänä vuonna pudotuspeleissä?

Matka jatkuu…

http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/onlin...

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7