B-pojat, B-poikien Sm sarja lohko B

Kuula - Kitee

Sievi

Tulikuuma taisto perjantai-illassa

B-poikien SM-sarja jatkui kotiottelulla Kiteetä vastaan. Ottelu pelattiin todella kuumissa olosuhteissa, lämpömittarin näyttäessä + 31 astetta pelin alkaessa. Kotipeli pelattiin poikkeuksellisesti Sievissä ja yleisöäkin oli löytänyt mukavasti paikalle. Järjestelyt oli hoidettu hienosti, kiitos Artolle ja muille talkoolaisille. Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua joukkueiden joustessa kiilaan.

Itse peli oli odotetun tasainen. Johtoasema vaihteli ja molemmat joukkueet esittivät tukun hienoja lyöntejä. Ensimmäisellä jaksolla Kitee onnistui kotijoukkuetta peremmin hyödyntämään iskun paikat vieden jakson lukemin 4-6. Toinen jakso oli puolestaan kotijoukkueen hallintaa. Jakson viimeiseen vuoropariin lähdettiin Kuulan 10-6 johtoasemassa. Kitee onnistui tekemään tasoittavalla kaksi juoksua, mutta jakso kotijoukkueelle lukemin 10-8.

Edessä oli supervuoropari, jonka Kuula aloitti sisältä tehden kolme juoksua. Kiteen kiri jäi vajaaksi ja kotijoukkue juhli myös supervuoroparin voittoa lukemin 3-2. Koko ottelu Kuulalle lukemin 2-1 ja hyvät kaksi pistettä kotiin.

Pyry Haapakoski antoi reilun tunnustuksen oman joukkueen taistelutahdolle likikolmituntisen taiston tauottua. ”Voiton ja tappion välinen tunne-ero on valtava. Onneksi pojat jaksoivat taistella voiton tässä helteessä. Iso voitto matkalla tavoitteeseen”.

Matka jatkuu heti tulevana maanantaina, kun Oulun Lippo saapuu Suvannolle. Silloin on taas pisteitä jaossa…