Naisten Ykköspesis, NYP

Pöytyän Urheilijat - Kuula   2 - 0

Pöytyä

Pisteet jäivät Pöytyälle

Vierastuplareissu aloitettiin lauantaina Pöytyää vastaan. Ensimmäisessä vuoroparissa kumpikaan joukkue ei onnistunut juoksujen teossa. Toisessa vuoroparissa Kuulattaret onnistuivat kotiuttamaan yhden juoksun arvoisesti kun Linnea Laatikaisen lyönnillä Jenna Ahlholm juoksi kotiin. Pöytyä kuitenkin otti johtoaseman tasoittavallaan onnistuen kolme kertaa. Ensimmäisen jakson lukemiksi jäivät 3-1 Pöytyän hyväksi. Toisella jaksolla Pöytyä onnistui ottamaan johtoaseman yhden juoksun verran ensimmäisessä sisävuorossaan. Kuulattaret kuitenkin onnistuivat kahden juoksun arvoisesti, kun Hanna Muhonen kotiutti Jenna Ahlholmin sekä Sanna Sorvisto Eveliina Rantosen. Tämä yhden juoksun etumatka ei kuitenkaan riittänyt jaksovoittoon,sillä Pöytyä onnistui jokaisella sisävuorollaan kasvattamaan juoksutiliään ja johtoasemaansa. Kuulattaret eivät pystyneet vastaamaan samalla mitalla,joten toisenkaan jakson viejästä ei ollut epäselvyyttä. Omat avustukset ulkopelissä ja liian monet epäonnistumiset mailan varressa takasivat Pöytyälle puhtaan voiton Kuulattarista