Naisten Ykköspesis, NYP

Kuula - Roihuttaret, Helsinki  0 - 2

Suvanto, Ylivieska

Ei pisteitä Roihulta

Sunnuntaina 22.7. vieraaksi Suvannolle saapui Helsingin Roihu. Aiemmin kesällä pelatussa ottelussa Helsinki esitti vahempia otteita kuin Kuulattaret ja näin kävi jälleen

Ensimmäisellä jaksolla kotiutuksissa onnistuivat ainoastaan Karoliina Hietala ja Sanna Sorvisto yhdillä lyödyillä. Karoliinan lyönnillä kotiin juoksi 100% sisäpelitehoilla pelannut Petra Laakkonen. Sannan lyönnillä kotiin juoksi Jenna Ahlholm. Roihu sen sijaan kotiutti etenijän kuudesti, joten jakson voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä.

Toinen jakso alkoi Anu Nymanin kotiuttaessa Petra Laakkosen. Tämän jälkeen Roihu onnistui tekemään yksittäisiä juoksuja. Kotijoukkueen herätti hetkeksi Linnea Laatikaisen komea veto kakkosrajaan, jolla "Lyyti" juoksi myös kunnarin. Jakso eteni kuitenkin Roihun johdossa ja kun pelin loppuhetkillä Roihu onnistui lyömään läpi 1+2 arvoisesti, 2-7 tappioasema tuntui jo kotijoukkueen silmin melko haastavalta matkalta. Sorvisto onnistui vielä kertaalleen kotiuttamaan Laakkosen, mutta loppukiri ei enää riittänyt neljännen tasoittavalla.

Ottelu Roihulle 0-2 (2-6, 3-7)

Viikonlopun aikana nähtiin kuitenkin paljon Kuulattarien komeita onnistumisia niin sisä- kuin ulkopelissäkin. Runkosarjaa on Kuulattarien osalta pelaamatta vielä viiden ottelun verran, joten vielä on hyvin aikaa nousta kohti onnistumisia ja tärkeitä sarjapisteitä. Tulevana viikonloppuna joukkue suuntaa tuplakierrokselle etelään Pöytyän ja Mynämäen vieraiksi. Tänä kesänä tahto ratkaisee!