16
TOU
18.00
B-pojat (1999-2000 syntyneet), B-pojat SM-sarja

Halsuan Toivo - Kuula   

Halsua

B-pojat vierailivat Halsualla

Kuulan B-pojat kohtasivat kauden toisessa ottelussaan kivikovan Halsuan joukkueen. Joukkueen kapteeni Juho Luttinen hävisi poikkeuksellisesti hutunkeiton ja näin Kuula joutui aloittamaan pelin sisältä. Kuulan kärki rakenteli nopeasti ajotilanteen Juho-Pekka Kujalalle, joka onnistui kotiuttamaan Juho Matolan. Ajotilanteet jatkuivat, mutta lisäjuoksuja ei syntynyt. Halsuan sisäpeli alkoi takellellen ja Kuulalla oli mahdollisuus hyydyttää vastustajan alkurynnistys. Pienet räpylävirheet kuitenkin kostautuivat ja Halsua sai miehen kolmospesälle. Halsua löi etenijän kahdesti kotipesään ja siirtyi näin johtoon. Halsua hallitsi jaksoa tämän jälkeen. Se teki seuraavissa vuoropareissa vielä viisi juoksua ja näin jakso päättyi lukemiin 7-1.

Toinen jakso käynnistyi Kuulan osalta hyvin, kun Halsua ei saanut tehtyä aloittavalla lyöntivuorollaan yhtään juoksua. Kuula pelasi todella hyvää ulkopeliä. Henry Kiuru mm. tyhjensi kentän kertaalleen hienolla syöksykopilla. Kuula ei pystynyt käyttämään etsikkoaikaansa hyväkseen, vaan jäi sekin juoksuitta ensimmäisessä vuoroparissa. Halsua tuli sisuuntuneena toiseen lyöntivuoroon. Se onnistui luomaan ajotilanteen toisensa perään japitkän vyörytyksen aikana syntyi kuusi juoksua. Halsua jatkoi juoksutehtailua vielä kolmannessa ja neljännessä vuoroparissa. Viimeiseen lyöntivuoroon tultaessa Kuulan pojilla oli toivoton yhdentoista juoksun takamatka. Tästä huolimatta Kuula onnistui pelaamaan ottelun parhaan sisävuoronsa tehden kaksi juoksua. Eetu Isohanni löi ensin Aatu Saastamoisen kotipesään ja Niko Jutila kotiutti vielä Juho-Pekka Kujalan.

Halsua oli totutun vahva mailan varressa ja pelasi tiivistä ulkopeliä ja ansaitsi näin voittonsa.Lehdistötilaisuudessa Kuulan pelinjohto oli harmissaan siitä, että Kuula ei pystynyt hyödyntämään omia mahdollisuuksiaan jaksojen alussa. Niin sanotut varmat palot olisi pitänyt hyödyntää tehokkaammin. Kuulasta palkittiin juoksun mieheen lyöneet Juho-Pekka Kujala ja Eetu Isohanni.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7