Naisten Ykköspesis, Naisten Ykköspesis runkosarja

Nurmon Jymy - Kuula   0 - 1

Nurmo

Paluu voittojen tielle Nurmossa

Lauantaina 5.8. pelattiin Nurmossa kesän viimeinen vieraspeli. Alla oli neljä hävittyä peliä putkeen, joten halu voittojen tielle oli kova. Tiukan taistelun jälkeen sille tielle päästiinkin!

Ensimmäinen jakso meni tasaisissa merkeissä kummankin joukkueen mennessä vuoron perään juoksumäärissä toistensa ohi. Kolmannen aloittavalla Nurmo onnistui kotiuttamaan kuudesti, joten Kuulattarien siihen mennessä hankkima 3-5 johtoasema kääntyi hetkessä 9-5 tappioasemaan. Mailan varressa upeasti onnistunut Eveliina Hildén oli nainen paikallaan ja onnistui sytyttämään joukkueen taistelemaan vielä jaksovoitosta sekä komeilla kotiutuksillaan että kunnarillaan. Jaksovoittoon kiri ei riittänyt, mutta tasoihin päästiin, minkä jälkeen toiselle jaksolle oli helpompi lähteä. Ensimmäinen jakso siis 9-9.

Toisella jaksolla Nurmo onnistui kertalleen ensimmäisessä vuoroparissa. Heti tämän jälkeen Hanna Muhonen onnistui kotiuttamaan Katri Vesaluoman ja tilanne oli 1-1. Jakso eteni juoksuitta, kunnes neljännen aloittavallaan Hildén onnistui jälleen Nurmon ulkokentän puhkaisussa ja pääsi kiertämään kunniaa jo toistamiseen. Hildénin sekä Karoliina Hietalan onnistuttua vielä kertaalleen, tilanne taululla oli 1-5, eikä Nurmo enää viimeisen tasoittavallaan saanut juoksuja aikaiseksi. Näin ollen koko ottelu Kuulattarille 0-1 ja kotimatkalle tarttui mukaan kaksi pistettä sekä tärkeimpänä tietysti voitto!

Kauden viimeinen peli pelataan tulevana lauantaina Suvannolla Vaasan Mailattarien saapuessa vieraaksi. Tavoite lauantain peliin on tietenkin voitto sekä kauden päätöspelistä nauttiminen! Kuulattaret toivovat paikalle runsain määrin väkeä, jotta saadaan hienosti sujunut ykköspesiksen debyyttikausi päätettyä yhdessä kannattajien kanssa. Tervetuloa!