Roihu, Helsinki - Kuula   1 - 0

Helsinki

Ei jäänyt paljoa kerrottavaa etelän reissulta

Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna Kuulattaret matkasivat etelään Helsingin ja Hämeenlinnan vieraiksi. Tällä reissulla pistepussi ei karttunut, vaikka mahdollisuuksia olisi ollut.

Lauantaina 29.7. pelattiin Helsingissä. Ensimmäisen jakson alku oli tasainen ja joukkueet onnistuivat kumpikin kotiuttamaan etenijöitä. Kuulattarilta kotiutuksissa onnistui Aino-Maija Saastamoinen ja Karoliina Hietala. Toisen tasoittavallaan Roihu kuitenkin karkasi saavuttamattomaan etumatkaan ja jakso päättyi Roihulle 8-3.

Toisella jaksolla kumpikin joukkue esitti nihkeää sisäpeliä. Roihu onnistui vain kertaalleen ensimmäisessä vuoroparissaan. Kuulattaret sen sijaan saivat juoksun vapaalla. Peli olisi toisella jaksolla voinut kääntyä mihin suuntaan tahansa, mutta tällä kertaa Kuulattarista ei ollut pisteiden ottajaksi. Toisen jakson päättyessä tasan 1-1, Roihu voitti ottelun luvuin 1-0 (8-3, 1-1)

Sunnuntaina jatkettiin nihkeää sisäpeliä Hämeenlinnassa. Hämeenlinna on päästänyt vähiten juoksuja koko sarjassa ja esitti jälleen pitävää ulkopeliä. Kuulattaret sen sijaan eivät saaneet sisäpeliään vähääkään auki, joten yhtälö oli todella vaikea. Ainut ilon pilkahdus sisäpelin osalta oli Sanna Sorviston 2-kopparin ylitys ja sen myötä kierretty kunnari. Tämä juoksu jäikin Kuulattarien ainoaksi.

Kuulattarien ulkopeli oli kuitenkin huomattavasti parempaa kuin sisäpeli, eikä Hämeenlinnakaan saanut juoksuilotteluja aikaiseksi. Ensimmäisen jakson Hämeenlinna voitti 2-1 ja toisella jaksolla juoksu per vuoropari riitti reilusti ja jakso päättyi 5-0. Koko ottelu siis Hämeenlinnalle 2-0.

Tällä hetkellä Kuulattarilla ei ole muuta panosta loppujen pelien osalta, kuin kartuttaa pistepussiaan. Sarjapaikka on varmistettu reilusti jo aiemmin, mutta jatkopeleihin ei ole enää mahdollisuutta. Jäljellä on enää vieraspeli Nurmossa sekä kotipeli Vaasan saapuessa Suvannolle. Näihin peleihin Kuulattaret lähtevät tappioista sisuuntuneina hakemaan tottakai voittoja! Lupa on myös nautiskella pelaamisesta ja hienosti sujuneesta debyyttikaudesta naisten ykköspesiksessä!