23
HEI
12.30
Naisten Ykköspesis, Naisten Ykköspesis runkosarja

Hyvinkään Tahko - Kuula   1 - 0

Hyvinkää

Hyvinkäällä nähtiin juoksujuhlat - lopulta kotijoukkueen hyväksi

Etelän reissun toinen peli suuntautui Hyvinkäälle. Peli pelattiin sunnuntai aamuna jo klo 12.30 joten kummallekaan joukkueelle ei jäänyt kovinkaan paljon aikaa valmistautua edellisen illan pelin jäljiltä. Sunnuntain pelissä oli hieman erilaiset lähtökohdat, kun Hyvinkään Tahko oli juuri edellisenä päivänä varmistanut nousunsa superpesikseen.

Kaksi ensimmäistä vuoroparia mentiin vielä tasaisissa merkeissä Hyvinkään onnistuttua neljästi ja Kuulattarien kahdesti kun Eveliina Rantonen ja Hanna Muhonen kumpikin pääsivät kotiuttamaan Katri Vesaluoman. Tämän jälkeen Hyvinkään sisäpeli lähti rullaamaan todenteolla kun taas Kuulattarien ulkopeli lakkasi toimimasta. Harmittavien ulkopelivirheiden myötä Hyvinkään juoksut lähtivät jo uudelle kymmenluvulle. Jakson lopussa pallo sen sijaan pomppi yhtä lailla Hyvinkään ulkopelaajilla, joten Kuulattaretkin saivat sisäpeliään auki ja noustua jo lähemmäksi Hyvinkäätä. Superiin nousun varmistanut Hyvinkää oli kuitenkin ensimmäisellä jaksolla liian kova pala Kuulattarille ja loppulukemat olivat selkeästi kotijoukkueelle 15-8.

Toisella jaksolla mentiin huomattavasti tasaisemmissa merkeissä. Koko joukkue nosti tasoaan ulkopelissä, kuin myös lukkaridebyyttinsä ykköspesiksessä tehnyt Suvi Sorvisto ja näin ollen saatiin pidettyä kotijoukkue Hyvinkää ahtaalla. Taistelutahtoa löytyi, kun kahteen otteeseen Kuulattaret pääsivät nousemaan takaa-ajoasemasta rinnalle ja ohi. Mia Someron kolmosrajapuhkaisun siivittämänä Kuulattaret saivat juoksusarakkeensa korkattua ja koko jakso olikin kovaa taistelua niin sisällä kuin ulkonakin. Neljännen tasoittavalla Hyvinkää sai tultua tilanteesta 5-4 tasatilanteeseen 5-5, mutta puhdasta jaksovoittoa Kuulattaret eivät suostuneet antamaan. Puhtaan voiton nipistys kotijoukkueelta oli lopulta hyvä suoritus, vaikka pisteitäkin olisi ollut kyllä tarjolla.

Tänä kesänä ykköspesiksen runkosarjan voittaja nousee suoraan naisten superpesikseen ja Hyvinkään Tahkon pelattua loistavan kauden, ovat he nousunsa varmistaneet jo tässä vaiheessa kautta. Onnittelut Hyvinkäälle hienosta suorituksesta!

Kuulattaret jatkavat pelejään ensi viikonloppuna, kun bussi suuntaa jälleen Etelä-Suomeen Helsingin ja Hämeenlinnan vieraiksi, mistä lähdetään hakemaan - mitäpä muutakaan kuin voittoa!

Tilastot
Hyvinkään Tahko

1 - 0

15 - 85 - 5

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7