Mynämäen Vesa - Kuula   2 - 1

Mynämäki

Mynämäellä taisteltiin pisteen arvoisesti

Etelään suuntautuneen peliviikonlopun ensimmäinen koitos oli Mynämäellä. Pelissä nähtiin paljon tunnetta ja taistelutahtoa sekä kiitettävästi sanaharkkaakin.

Alkuun saatiin hyvä startti vastustajan lukkarin avulla, kun sekä Eveliina Rantonen että Sanna Sorvisto juoksivat kotiin vapaataipaleiden turvin. Mynämäki kavensi ensimmäisen tasoittavallaan juoksun verran ja toisen aloittavalla päästiin jälleen ottamaan kaulaa kun Eveliina Hildén kotiutti Katri Vesaluoman. Tämän jälkeen Mynämäki meni menojaan ja kotiutti etenijöitä välillä täysin ulkokentän avustuksella ja välillä hyvillä lyönneillä. Mynämäen Neea Helin löi ajolähdössä läpi, mikä tarkoitti taululle 1+3 juoksua lisää. Kuulattaret eivät enää saaneet sisäpeliään pyörimään toivotulla tavalla ja ensimmäinen jakso Mynämäelle 10-3.

Toisella jaksolla tehtiin tason nosto ja aloitettiin juoksujen teko ensin harhaheiton turvin ja sitten Hanna Muhosen kunnarilla, Jenna Ahlholmin ja Rantosen juostessa samalla kotiin. Jakson loppupuolella Mynämäki pääsi harmittavasti vapaataipaleiden turvin kirimään tilannetta kiinni, mutta Kuulattaret taistelivat ulkopelissä ansiokkaasti ja kirjauttivat jaksovoiton itselleen luvuin 6-7.

Supervuorossa Kuulattaret saivat pelattua hienosti kärjen pois, mutta kun Mynämäen Minttu Mäkinen löi läpi kolmospesän takaa niin tilanne oli hetkessä 2-0. Enempää Mynämäki ei juoksuja saanut tehtyä, kuin myös ei Kuulattaretkaan eivät onnistuneet omalla sisävuorollaan, joten koko ottelun lopputulos kotijoukkueen hyväksi 2-1.