15
HEI
13.00
Naisten Ykköspesis, Naisten Ykköspesis runkosarja

Kuula - Jalasjärven Jalas  2 - 0

Suvannon pesäpallokenttä

Kuulattarille jälleen kolmen pisteen voitto

Kuulattaret jatkoivat onnistuneiden kotipelien putkea lauantaina pelatussa ottelussa Jalasjärveä vastaan. Jalasjärvi oli sarjataulukossa toisena ja Kuulattaret kahdeksantena, mutta kolmen pisteen voiton jälkeen Kuulattaret hivuttautuivat jälleen sarjataulukossa ylemmäksi.

Jalasjärvi sai otteluun vahvan alun tekemällä kaksi juoksua, kun taas Kuulattarien sekä sisä- että ulkopeli yskähteli ensimmäisessä vuoroparissa. Tämän jälkeen otteet muuttuivat ja hieman Jalasjärven ulkokentän avustuksellakin Kuulattaret pääsivät peliin mukaan. Ensimmäisellä jaksolla kotiutuksissa onnistuivat Hanna Muhonen, Sanna Sorvisto, Aino-Maija Saastamoinen sekä Karoliina Hietala. Jalasjärven tullessa neljännen tasoittavalle tilanne oli Kuulattarille 7-3. Jalasjärven Taiju Ollila onnistui kotiuttamaan vielä kahdesti, mutta voittoon asti Jalasjärven loppukiri ei enää riittänyt. Kuulattaret saivat tehtyä tarvittavat palot ja jakso päättyi 7-5.

Toisella jaksolla jatkettiin tasaisissa tunnelmissa. Kaksi ensimmäistä vuoroparia mentiin kummankin joukkueen osalta juoksu per vuoro tahdilla, minkä jälkeen kolmannen tasoittavalla Kuulattaret rykäisivät ison vaihteen päälle ja aloitti juoksujen takomisen. Kolmannessa vuoroparissa ratkaisijan viittaa pääsi tiukassa paikassa kantamaan Karoliina Hietala, joka asteli lyömään viimeisenä lyöjänä Mia Someron ollessa ykköspesällä. Kylmän viileästi Karoliina vaihtoi Miaa pesältä toiselle komeilla jatkelyönneillä, minkä jälkeen onnistui vielä Jalasjärven ulkokentän kustannuksella kotiutuksessakin. Tämä tiesi vuoron jatkumista ja lisää juoksujen tekoa. Kolmannen vuoroparin jälkeen oltiinkin jo tilateessa 6-2.

Kuulattaret päättivät kuitenkin tarjota katsojille viihdettä koko rahan edestä ja tilanne pääsi epäonnistuneiden ulkopelisuorituisten myötä kääntymään vielä melko tiukaksi. Juoksu kerrallaan Jalasjärvi hivuttautui lähemmäksi ja lopulta tilanne oli jo 6-5. Tämän jälkeen Kuulattaret onnistuivat kuitenkin tekemään ratkaisevan palon ja jälleen päästiin tuulettamaan 2-0 voittoa ja kolmea sarjapistettä!

Tilastot: http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/ottel...

Tulevana viikonloppuna suunnataan pistejahtiin Mynämäelle ja Hyvinkäälle ja sitä seuraavana viikonloppuna Helsinkiin ja Hämeenlinnaan. Kuulattarilla on nyt mahdollisuus lähteä pelaamaan vapautunutta peliä, kun pisteitä on kerrytetty jo mukava määrä takataskuun.

Tilastot

2 - 0

Jalasjärven Jalas
7 - 56 - 5

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7